How to install on Rockchip devices | Windows on R
Get the full desktop experience of Windows on your Raspberry Pi or Rockchip-based single-board computers.
www.worproject.com
Sakin sakin, eve sokulmaz, islemcisi atom gibi bir sey. Bu cumleyi hic sevmem ama gercekten "çöpoğlu çöp".
Yazdigimi sildim, o mesaji siz laptop icin mi attiniz Pi icin mi? Laptop icin attiysaniz sakin almayin. Atom seviyesinde islemcisi var, kotu bir urun.İnternet gateway için bile yeterli olmaz mı?
sattım o laptopu bunu aldım, hemde deneyim olması açısından Pyhton vs öğrenirsin diye yönlendirmeler oldu.Fanları akrilik kutusunu bekliyorum tetiğe basmak içinYazdigimi sildim, o mesaji siz laptop icin mi attiniz Pi icin mi? Laptop icin attiysaniz sakin almayin. Atom seviyesinde islemcisi var, kotu bir urun.
Yazdigimi sildim, o mesaji siz laptop icin mi attiniz Pi icin mi? Laptop icin attiysaniz sakin almayin. Atom seviyesinde islemcisi var, kotu bir urun.
Microsoft mobil alanindaki tum denemelerde basarisiz oldu. Cep telefonlari, tabletler hepsi. Su an o piyasaya girmek icin insanlari tesvik etmesi gerekiyor. Onunde Android gibi bir dev var. Tum gelistirme araclari yayginlasmis, devasa marketi olan bir yapi. Kendine yer bulmak icn her seyi ucretsiz servis ediyor ki programcilar "zahmet edip" gelistirme yapsinlar. Cunku vakit nakittir ve hic kimse MS'nin yarin sıkılıp kapatacagi bir platform icin yatirim yapmak istemez. DUsunsenize siz bir yil ARM icin gelistirme yapmayi ogrendiniz ama MS yil sonu ben ARM projesini sonlandirdim dedi. O arada Android ( Linux vs. ) icin gelistirme yapanlar projelerini CV'lerine eklediler. Siz ne ekleyeceksiiz?İlginç yav, yukarıdaki linkte yasal olarak bedava windows 11 arm indirme yöntemini anlatıyor. Hangi dağda kurt öldü de Microsoft bedava Windows 11 veriyor
superonline modemin hangisi abi?Ben bunu alırsam, superonline'ın modem'ini bir kenara kaldırıp bunu modem yaparım. Yani üzerinde sadece DNS, DHCP, PPPOE çalışacak. KDE/Gnome falan olmayacak. Erişim de ssh üzerinden olacak (headless). Download yaparken 100 Mbps trafiği taşıması yeterli.
Internet baglantiniz direkt ethernet uzerinden mi sizin? Modemi aradan nasil kaldiracaksiniz ki? Router demek istediniz sanirim. BU alette de VDSL / ADSL baglantisi icin WAN girisi yok bildigim.Ben bunu alırsam, superonline'ın modem'ini bir kenara kaldırıp bunu modem yaparım. Yani üzerinde sadece DNS, DHCP, PPPOE çalışacak. KDE/Gnome falan olmayacak. Erişim de ssh üzerinden olacak (headless). Download yaparken 100 Mbps trafiği taşıması yeterli.
superonline modemin hangisi abi?
ne şikyaetin var?
Internet baglantiniz direkt ethernet uzerinden mi sizin? Modemi aradan nasil kaldiracaksiniz ki? Router demek istediniz sanirim. BU alette de VDSL / ADSL baglantisi icin WAN girisi yok bildigim.
bende superonline kullanıyorum gayet uygun fiyata hatta o yüzden seviyorum.Valla bilmiyorum, yakın zamanda eskisi bozuldu yenisini getirdiler. Dolabın tepesinde, erişim zor Şikayetim firewall, DHCP, ve DNS ayarlarına müdahale edememek. Bu beni rahatsız ediyor. Daha önce modem kullanmıyordum, benim desktop linux'u kullanıyordum. Ama sonradan şifreyi değiştirmişler. Benim de wireshark ile güncel şifreyi tespit etmeye zamanım yok şu ayda o yüzden modem ile idare ediyorum.
pfsense için olan kartlar var bildiğim kadarıyla ancak fiyatlarını bilmiyorumBen bunu alırsam, superonline'ın modem'ini bir kenara kaldırıp bunu modem yaparım. Yani üzerinde sadece DNS, DHCP, PPPOE çalışacak. KDE/Gnome falan olmayacak. Erişim de ssh üzerinden olacak (headless). Download yaparken 100 Mbps trafiği taşıması yeterli.
3bin tl'yi hak edecek bir yapı göremedim ben üstünde 5in.raspberry pi 5 de çıktı çok inceleyemedim ama güzele benziyor değerlendirilebilir
tabiki suan stoklarda yok ama 1 2 aya çözüleceği idda ediliyor
Samm Markette var. Fiyatta uygun sayılır.tabiki suan stoklarda yok