Labortuvar tipi güç kaynağı tavsiyesi

Uzun süredir D3806 güç kaynağı modülünü kullanıyorum, modül çok kaliteli değil. Yeni bir güç kaynağı almak istiyorum fakat korad ka3005d ile riden rd6006, rd6012 serileri arasında kaldım. Kullanım senaryolarım akü pil şarj etme, hobi olarak yapılan elektronik devreler. Ayırdığım bütçe 7000 ₺

KA3005D
images

Alıntıdır.
Riden çok havalı, ama sadece bir modül. Bir şeyden güç almanız, bir tür muhafaza vermeniz, vs. gerekiyor.
Eğer başlangıç için ucuz ve iyi olacaksa o zaman sadece Korad3005D

Sen de ayni seylere onem verirmisin bilmem ama ben TENMA T2-2690 guc kaynagi kullaniyorum. Tamam guzel ama digital kontrol can sikici. Bir dugmeyi kivirinca voltajin artirilip azaltilabilmesi dururken digital cihazlarda ayar icin vakit kaybediyor ve bu ozellik canimi sikiyor.

1742063766137.png

Son düzenleme:
KA3005D
images

Alıntıdır.
Riden çok havalı, ama sadece bir modül. Bir şeyden güç almanız, bir tür muhafaza vermeniz, vs. gerekiyor.
Eğer başlangıç için ucuz ve iyi olacaksa o zaman sadece Korad3005D

Forumda her iki güç kaynağını kullanan herkes tavsiye ediyor, insan ister istemez ikisinin arasında kalıyor birde benim gibi kararsız ise hepten yandı. Korad almak daha iyi gibi kalan parayla da başka bir şeyler alınır.

Sen de ayni seylere onem verirmisin bilmem ama ben TENMA T2-2690 guc kaynagi kullaniyorum. Tamam guzel ama digital kontrol can sikici. Bir dugmeyi kivirinca voltajin artirilip azaltilabilmesi bence guzel ozellik. Malesef digital cihazlarda ayar icin vakit kaybediyor ve bu ozellik canimi sikiyor.

40894 eklentisine bak

Benim için sıkıntı değil hocam, üçüncü kuşak elektronikçi olduğum halde hobi olarak uğraşıyorum. Vakit sıkıntısı yok.

Sen de ayni seylere onem verirmisin bilmem ama ben TENMA T2-2690 guc kaynagi kullaniyorum. Tamam guzel ama digital kontrol can sikici. Bir dugmeyi kivirinca voltajin artirilip azaltilabilmesi dururken digital cihazlarda ayar icin vakit kaybediyor ve bu ozellik canimi sikiyor.

40894 eklentisine bak
Aslında bu alet tam senin istediğin ve diğer arkadaşların istediği türden.
İster çevirerek ayarla ister tuşlayarak.
Kullanıyotrum ve çok pratik.
1742116492660.jpeg

1742116307449.jpeg

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,537
Üyeler
3,050
Son üye
Wtrk

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
Back