Altair
Kıdemli Üye
Tam aradigim seydi ama dosyalar artik yok gorunuyor. Tekrar yukleme sansiniz var mi acaba?Arşiv de laminasyon dosyalarım vardı. Paylaşayım...
Laminasyon devre, şema
Tam aradigim seydi ama dosyalar artik yok gorunuyor. Tekrar yukleme sansiniz var mi acaba?Arşiv de laminasyon dosyalarım vardı. Paylaşayım...
Laminasyon devre, şema
Timur bey bu kağıt ile baskı yaptınız mı? Tecrübelerinizi aktarirsaniz sevinirim.Birisi bu forumda şu kağıdı tavsiye etmişti. Dün 10 tane deneme yaprağı ısmarladım bakalım.
Shockline® FC PolartNEW Sert Zemin Transfer Kağıdı
Shockline® FC PolartNEW Sert Zemin Transfer Kağıdı
FC PolartNEW Sert Zemin Transfer Kağıdı ısıya dayanıklı her türlü sert zemine uygulanabilir. (Cam, metal, seramik, porselen, ahşap, akrilik, pleksi, vb) Transfer yapılacak yüzeyin sublimasyon ürünlerinde olduğu gibi polyester kaplı olmasına gerek yoktur. Bütün tonerli lazer yazıcılarla ve...www.printec-online.com
Bundan baya ümitliyim
Ama bu iş görse bile bunu sadece iyi bir alternatif çözüm olarak görüyorum. Asıl komple çözüm sağlayan dry film ve UVA metodu bence.
Timur bey bu kağıt ile baskı yaptınız mı? Tecrübelerinizi aktarirsaniz sevinirim.
Anlıyorum.Bazi sitelerde mavi renkli kagitardan bahsedildiğini okumuştum. Bu kağıt hakkında bilginiz var mı? Lazer yazıcıya ve ardından laminasyon makinasına koysam erime olur mu onu merak ediyorum.Malesef denemedim daha. Hatta şu anda kağıtların nerede olduğunu bile hatırlamıyorum
Anlıyorum.Bazi sitelerde mavi renkli kagitardan bahsedildiğini okumuştum. Bu kağıt hakkında bilginiz var mı? Lazer yazıcıya ve ardından laminasyon makinasına koysam erime olur mu onu merak ediyorum.22628 eklentisine bak
İlk defa duyuyorum bunu. Bir bakayım nasıl birşey.tanex 2001
İlk defa duyuyorum bunu. Bir bakayım nasıl birşey.
Evet. Etiket filan yazıyor ama nasıl oluyor bilmiyorum. Örnek video filan bulmak lazım.STANDART ÖLÇÜ TW-2001 | Tanex Label
www.tanexlabel.com
Bu galiba.
Laminasyon makinesini kaç santigrad dereceye ayarliyorsunuz ve kartı makinadan kaç defa geçiriyorsunuz?Maceraya gerek yok ustalar laminasyon + tanex 2001 , f/p , bulunabilirlik ev yapımı olarak çok iyi bundan iyisi için özel çaba lazım.
Sunlar harika:Yav dry film tamamen ayrı bir kategoride. Profesyonel PCB'lerin üretim metodu. Çok yoğun veya çift taraflı PCB'lerde mutlaka kullanılması gereken metot. Ama laminasyon fast food hemen basit birşey yap, tam karnını doyurmasın ama midenin gurultusunu kessin.
Sunlar harika:
Videonun altindan firma linki kaldirilmis zaten. Firma artik uretim yapmiyor diye not dusmus yayinci. Ama cihaz harika tabii.Bir Türk firma yapıyor o ürünü ve dünyadaki en iyi makinalardan birisi o. Savunma sanayi firmalarında kullanıldığını belirtmişti ben firma ile görüşünce. Artık o noktadan sonra fiyatını sormaya cesaret edemedim
araba parasi olmasa gerek.
6.500 TL'ye alinabilir olani da var. Siz yeter ki ihtiyacim var deyin. Ben arar bulurum. Lazer yazici ve laminasyon makinesine para vermek yerine az daha ekleyip bunu almak cok daha mantikli gibi.Artık en ucuz arabanın 1 milyon TL olduğunu düşününce bu pek rahatlatmadı
6.500 TL'ye alinabilir olani da var.