Laptop kameranın WEB-CAM veya SEYYAR kameraya dönüşümü

Kıdemli Üye

Video da kameranın bağlantı kablolarının nasıl bulunacağı ingilizce anlatılıyor.
Türkçe altyazı ile takip etmek isteyenler;
Youtube menüden ALTYAZILARI aktif edin >AYARLAR >Altyazılar >Otomatik çevir den TÜRKÇE dil seçeneği ile altyazı olarak takip edebilirler

İyi seyirler

Son düzenleme:
Bu alttaki videodaki içerik üreticisi gerçekten teknik anlamda çok zayıf içerikler üretiyor hiç tavsiye etmiyorum.
Birkaç videosunu gördüm daha önce 1.5 volt pil ile giriş 220 volt ac çıkış yaptığını gösteren bir videosu vardı hiçbir teknik bilgi yok pilimizin + ucu transistörümüzün 2. ucuna diye bir anlatımı vardı.

Bu alttaki videodaki içerik üreticisi gerçekten teknik anlamda çok zayıf içerikler üretiyor hiç tavsiye etmiyorum.
Birkaç videosunu gördüm daha önce 1.5 volt pil ile giriş 220 volt ac çıkış yaptığını gösteren bir videosu vardı hiçbir teknik bilgi yok pilimizin + ucu transistörümüzün 2. ucuna diye bir anlatımı vardı.
Onun derdi başka. Elektronik onun için amaç değil, araç.

Forum istatistikleri

Konular
7,740
Üyeler
3,125
Son üye
adnancoskun

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Back