LED Lambanın Dış Plastiği

volta

Kıdemli Üye
Bu smd ledlerden alıp bir led lamba gibi birşey yapayım diye düşündüm. Ama ama dıştaki plastik kısmı nerede bulabilirim (Aşağıda okla gösterdiğim kısım). Banggood'da "led housing, led casing, led body" diye aradım bir şey bulamadım. Bu şekilde google'da arayınca çıkıyor ama bana yerli siteler yada banggood'dan lazım.

led.jpg

Son düzenleme:
Ben size başka yöntem onerecektim market otel hastane gibi büyük yerlere danışın rica edin, eski bozuklari atmasimlar haftada belli günlerde uğrayıp alacağınızı söyleyin. Büyük yerler olduğundan illa birkaçı arizalanip çöpü boylar.

Ben size başka yöntem onerecektim market otel hastane gibi büyük yerlere danışın rica edin, eski bozuklari atmasimlar haftada belli günlerde uğrayıp alacağınızı söyleyin. Büyük yerler olduğundan illa birkaçı arizalanip çöpü boylar.
Tanıdık olmadığı sürece kimse yüzünüze bakmaz ben TV tamircilerinden 1 yıldır led arıyorum, veren yok para teklif ediyorum atıyorum valla diyorlar biri de 1 ay sonra gel satayım demedi henüz. En son bir adama 10-15 tl eski lede teklif ettim adam olsa 30 a da satarım deyip küfür etti suratıma. LED lerden sadece 1i patlamış yani 3-4 tane bile olur 2. el led istiyorum veren yok. Herkes de iyilik meleği kesilmiş yine patlar diyen var. İnternetteki tavsiyelerde adamlar tek led ise kısa devre yap geç diyor o da benim içime sinmiyor. Böyle güzel kapitalist günlerde yaşıyoruz. Sonunda tam set led alacağım galiba. Biri de çöpe gidenden bir parça şu çocuğa veriyim demiyor. Neden ona 300-400 tl kaybettirdim.

İyi insanlar da var tabi geçenlerde radyo tamircisi bir amcaya muayyen trafo var mı diye sordum bir kart uzattı al dedi. Bu çalışıyor mu dedim evet tabi kullanabilirsin dedi bozuğu varsa onu alayım dedim ben sadece üzerindeki trafoları kullanıyorum dedim. Aldı masaya attı gülerek bunu gözüm görmesin dedi. Kesinlikle para almadı. Başka zamanlar gelsem ara ara belli bir fiyata anlaşabilir miyiz dedim. Ara varsa veriyim parayla olmaz dedi. Bulduğum üründen çok bu insanı bulmak beni inanılmaz mutlu etti.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
6,950
Üyeler
2,822
Son üye
lalemasall

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back