N nt Emekli Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 1,221 9 Mart 2024 #1 Konuyu araştırdım fakat wine kur playonlinux kur itunes kur derken bu kadar yükün altından kalkamam ayrıca DQN algortmam uslu uslu öğrenmeye devam ediyor konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim Teşekkürler.
Konuyu araştırdım fakat wine kur playonlinux kur itunes kur derken bu kadar yükün altından kalkamam ayrıca DQN algortmam uslu uslu öğrenmeye devam ediyor konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim Teşekkürler.
Gokrtl Gökhan Kartal (TeknoDay) Staff member Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 12,195 9 Mart 2024 #2 Ben sırf windowstan iphona bir şey atmaya uğraşmaktan sıkıldığım için samsunga geçtim uzun süre önce.
Ben sırf windowstan iphona bir şey atmaya uğraşmaktan sıkıldığım için samsunga geçtim uzun süre önce.
N nt Emekli Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 1,221 9 Mart 2024 #3 Gokrtl dedi ki: Ben sırf windowstan iphona bir şey atmaya uğraşmaktan sıkıldığım için samsunga geçtim uzun süre önce. Genişletmek için tıklayın... eğitim öğretim devam ediyor 24 saati geçti yarıda kesmek istemiyorum yoksa makinanın içine win kurup müzik atıp silerim ama Son düzenleme: 9 Mart 2024
Gokrtl dedi ki: Ben sırf windowstan iphona bir şey atmaya uğraşmaktan sıkıldığım için samsunga geçtim uzun süre önce. Genişletmek için tıklayın... eğitim öğretim devam ediyor 24 saati geçti yarıda kesmek istemiyorum yoksa makinanın içine win kurup müzik atıp silerim ama