LM1875 motorboating

kivanc

Yeni Üye
Katılım
7 Ağustos 2020
Mesajlar
3
Herkese merhaba
Çok amatör olarak Diy hifi ile ilgileniyorum .Mesleğimden çok uzak olan bir hobi. Mekatronik mesleğinde olan arkadaşlardan özür dilerim .Hobi olacak bir alan olmadığının farkındayım.Tam bir derya ve bilmini almadan anlamak ve çozüm bulmak çok zor.Ama bulaştı artık yapabileceğim bisey yok.Ufak tefek modifikasyonlar ve hazır basılı devreler üzerine elektronkler yapıp kendimi oyalıyorum.GEçenlerde yurtdışından (Çin) hazır yapılmış olarak Lm1875 üzerine parallel 4 cip kullanan bir amfi getirttim.18v-0-18v bir trafo yaptırdım fakat tek kanal pat pat pat sesi veriyor ama müzik yok.Daha giriş kondansatöründen itibaren sağ sol cok farklı dc değerleri veriyor.Göndersem bununla ilgilenebilecek bir uzman arıyorum.yardım edebilecek kimse varmı acaba.Bursa da oturuyorum fakat başka illerede gönderebilirim.saygılar
 
Merhaba, foruma hoşgeldin. Mekatronik ve elektronik, senin düşündüğünün aksine, hobi olaray yapılmaya son derece müsait alanlardır. Bütçeye göre belli test cihazları ve ekipmanlar edindikten sonra çok verimli bir şekilde hobi çalışmaları yapılabilir. O yüzden bu alana ilgin varsa kesinlikle üzerinde çalışmaya devam et! Yaptığın çalışmaları da burada paylaş, başkalarına da kaynak olsun. Bilmediğin konuları da sor, herkes fikir yürütsün. Tam istediğin sonucu alamasan da belki seni doğru yöne yönlendirecek bir fikir alırsın ve kendin ulaşırsın sonuca.

Aldığın ürün ile ilgili linkleri paylaşırsan veya ayrıntılı resim eklersen daha iyi anlayabiliriz ne yaptığını. Yaptığın kurulumu, çıkışa bağladığın yükü ve tüm bağlantıları gösteren resimler de ekle tam olarak anlayalım neler olduğunu.
 
@kivanc foruma hoşgeldin. İnsanlar neler yapıp özür dilemiyor, sen pırlanta gibi ışıl ışılsın. İyi ki hobi olarak bu işle uğraşıyorsun. Sorunla ilgili @taydin ’ın söylediği gibi detay paylaşır mısın.
 
Timur Bey
misafirperverliğiniz ve yüreklendirici sözleriniz için teşekkür ederim.Şu anda işte olduğum için görüntü ve video paylaşamadım fakat eve dönünce ilk işim ayrıntılı bilgiler vermek olacak resistans ve voltaj değerlerinide ilave edeceğim..şimdilik sadece aldığım cihazın görüntüsünü gönderebileceğim.
images.jpg
 
@kivanc foruma hoşgeldin. İnsanlar neler yapıp özür dilemiyor, sen pırlanta gibi ışıl ışılsın. İyi ki hobi olarak bu işle uğraşıyorsun. Sorunla ilgili @taydin ’ın söylediği gibi detay paylaşır mısın.
Teşekkür ederim .Akşaam işten dönünce elimdeki tüm resim video ve votaj ölcümlerimi paylaşacağım.saygılar
 

Forum istatistikleri

Konular
5,833
Mesajlar
99,501
Üyeler
2,479
Son üye
yiyehuoxing32

Son kaynaklar

Son profil mesajları

gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top