Makelsan Powerpack Se 2 Kva Onarım Hk.

ay_erdi

Üye
Katılım
29 Ocak 2022
Mesajlar
82
Herkese merhabalar;

Elimde 2007 üretimi makelsana üretimi powerpack se 2kva online model ups mevcut.Bu ups vakti zamanında çalışıyordu ve mahalleye yıldırım düşmesi sonucu arızalandı onarım masrafıda o zamanlar sıfır maliyetine yakın olunca ;sıfır alındı bu atıl vaziyette köşeye konuldu.

Cihazı bu sene bi el atayım dedim ,içinde yanan IGBT leri(G4PC40W) sıfırlarıyla değiştirdim.Cihazı fişe taktım ama çalışmadı.Sadece içindeki bir trafodan cızırtı geliyor.

Fanları dönmüyor,
LCD ekran enerjisiz,
Herhangi bir ikaz sesi vermiyor.

Onarım şemasınıda bulamadığım için ilerleyemedim.Kartın detaylı fotolarını bi kaç güne eklerim.Nerelere bakmam gerekir yardımcı olabilir misiniz?
 

Forum istatistikleri

Konular
8,586
Mesajlar
140,429
Üyeler
3,407
Son üye
Ramazan

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back
Top