Aktardan reçine istedim ne olduğunu bilmiyor. Çam sakızı dedim. "Haa o var" dedi. Bir parça aldım ama bizim pasta yapacağımız malzeme mi emin olamadım. Taş gibi sert bir şey. Sizce bu bana lazım olan mı?
Beher ve balıklar da geldiğine göre şu lm1875 belasından kurtulunca lehim pastası yapımı için konu açabilirim. Bu arada balıkları öneri üzerine bombeli aldım.
bundan olmaz, bal renginde şeffaf ve pürüzsüz birşey, kehribar gibi. babamın vardı yumruk kadar, havyanın ucunu buna saplayıp temizlerdi, şimdilerde pek kullanılan bişey değil sanırım. bir de balmumu kütlesi vardı aynı amaçla kullandığı
Bu gün manyetik karıştırıcıyı deneyeyim dedim. Başım dertten kurtulmadı.
Karıştırıcı içindeki mıknatısın gücü reçineyi çevirmeye yetmedi. Sonuç olarak reçineyi tahta çubuk yardımı ile karıştırıp yaptım.
Kabı temizleme işi tam bir felaketti. Reçine kabın yüzeyine boya gibi sıvandı. elimle ovaladıkça elimede sıvandı. Sabun, Cif, porçöz filan hiç bir çare bulamadım. İzopropil alkolüde heba etmek istemediğimden elimi tiner ile yıkadım. Kab hala duruyor
şu reçineyle pasta yapıp bi ben düzgün kullanamadım herhalde. minik cam kutum olmadığı için hep hava alıp alkol uçtu ve katı olarak duruyor reçine. acaba şu ucunda minik iğne olan kutulardan bulabilir miyiz? bide bu reçine kuruduktan sonra nerde karıştırdıysan oarası yapış yapış oluyor çıkmıyor
Kuş da arkadan birşeyler söyleniyor. Acaba "olmaz o iş, piyasada o kadar flux satılıyor, bu iş bu kadar kolay olsa nasıl satıyor onlar?" mı diyor yoksa "hadi oğlum, başaracaksın!" mı diyor?
Kuş da arkadan birşeyler söyleniyor. Acaba "olmaz o iş, piyasada o kadar flux satılıyor, bu iş bu kadar kolay olsa nasıl satıyor onlar?" mı diyor yoksa "hadi oğlum, başaracaksın!" mı diyor?
Daha önce de forumda fotoğrafını paylaştığım benim düzenek süper karıştırıyor. Kesinlikle motora bağladığın mıknatısın zayıf. Bir de başlangıçta düşük devirli çalıştır.