Marketfiyati sitesi ?

frekans50

⁵⁰
Birkaç gün önce ilan edilen bu site, acaba sizde açılıyor mu ?

Screenshot_20250216_183825.jpg

Güzel yapmışlar.. dün ve bugünün fişlerine baktım, birebir aynı. :)

Açılıyor ama son baktığımda aynı ürün birden fazla kez çıkıyordu.

Valla bu sitenin ne işe yaradığını pek anlamadım. Aynı ürünün her yerdeki fiyatını kıyaslatsa tamam diyeceğim. Ama yoğurt diyorsun, 6 farklı mağaza, 6 farklı yoğurdun fiyatı ... Amaç, kalite, marka, fiyat gözetmeksizin, en ucuz yoğurt nerede? sorusuna cevap vermek herhalde.

Yapacaklarsa siparis listeni gireceksin. Tek tek marketleri arastiracak toplada en ucuz olani su market diyecek.

Oteki turlu yogurdu A marketinden, yumurtayi B marketinden kostur kostur alacak durum olmaz.

Valla bu sitenin ne işe yaradığını pek anlamadım. Aynı ürünün her yerdeki fiyatını kıyaslatsa tamam diyeceğim. Ama yoğurt diyorsun, 6 farklı mağaza, 6 farklı yoğurdun fiyatı ... Amaç, kalite, marka, fiyat gözetmeksizin, en ucuz yoğurt nerede? sorusuna cevap vermek herhalde.
Mühtemelen, ziyaretçi istatistikleri belli bir düzeye gelince kendi nüfuzunu mal satıcılarına pazarlayan ve/veya sitesindeki alanı reklam için satan şirketlerden biri. akaçe cimri ve epey. Baya üremişler. Faydası yokmu? Var, yeter ki oyunbazlık yapmasınlar.
Fiyatlara bakıyorum. Çoğu marketplace.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
7,723
Üyeler
3,118
Son üye
konce

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back