Özdisan Web Sitesi Sonunda Yenilenmiş

Yanlış hatırlamıyorsam 2021 senesi içerisinde özdisan ın sitesi ufak bir güncelleme aldı, hatta önce yarım gün kadar ulaşılamaz kaldılar, aradığımda ufak bir sorun var hallediyoruz demişlerdi. O güncellemeden sonra o sıralama yanlış oldu ya da benim gözüme o zaman çarptı ki geri arayıp böyle bir sıkıntı var demiştim. Bence o menünün zaman kaybettirdiğini bilmiyor yazılımcı. Sitenin teması sanki digikey in süslenmiş hali gibi, biraz daha sade yapabilirlerdi.

Günün sonunda özdisan gibi bir firmanın oluşu genel olarak ülkedeki insanlar için olumlu bir durum. Evet digikey gibi global olarak bu işi yapan firmalara ulaşamıyoruz ama en azından belli başlı parçaları bizim için ithal edip stoklayan birileri var. Eski sitenin kasması ve menülerinin garipliği dışındaki şeylere ben alışmıştım, umarım yeni sitede alışmak zorunda olduğumuz çok fazla şey yoktur.

Malzeme aratma ve seçim işlemleri hızlanmış. Ençok malzeme sayfası açarken beklemek hoş olmuyordu. Bu çözülmüş gibi görünüyor.

Forum istatistikleri

Konular
8,078
Üyeler
3,220
Son üye
bafrali

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back