Yanlış hatırlamıyorsam 2021 senesi içerisinde özdisan ın sitesi ufak bir güncelleme aldı, hatta önce yarım gün kadar ulaşılamaz kaldılar, aradığımda ufak bir sorun var hallediyoruz demişlerdi. O güncellemeden sonra o sıralama yanlış oldu ya da benim gözüme o zaman çarptı ki geri arayıp böyle bir sıkıntı var demiştim. Bence o menünün zaman kaybettirdiğini bilmiyor yazılımcı. Sitenin teması sanki digikey in süslenmiş hali gibi, biraz daha sade yapabilirlerdi.
Günün sonunda özdisan gibi bir firmanın oluşu genel olarak ülkedeki insanlar için olumlu bir durum. Evet digikey gibi global olarak bu işi yapan firmalara ulaşamıyoruz ama en azından belli başlı parçaları bizim için ithal edip stoklayan birileri var. Eski sitenin kasması ve menülerinin garipliği dışındaki şeylere ben alışmıştım, umarım yeni sitede alışmak zorunda olduğumuz çok fazla şey yoktur.
Günün sonunda özdisan gibi bir firmanın oluşu genel olarak ülkedeki insanlar için olumlu bir durum. Evet digikey gibi global olarak bu işi yapan firmalara ulaşamıyoruz ama en azından belli başlı parçaları bizim için ithal edip stoklayan birileri var. Eski sitenin kasması ve menülerinin garipliği dışındaki şeylere ben alışmıştım, umarım yeni sitede alışmak zorunda olduğumuz çok fazla şey yoktur.