Ahmet
S38>S85
kim diyor abi(!) baskın yapalım.Başka başka forumlarda senin için yapamaz diyorlar. Bence yaparsın. Uçak paneli yapmış adamsın. yürü beee kim tutar seni...
kim diyor abi(!) baskın yapalım.Başka başka forumlarda senin için yapamaz diyorlar. Bence yaparsın. Uçak paneli yapmış adamsın. yürü beee kim tutar seni...
O kadar da boş durmuyorum ya. Yavaşladım sadece.Başka başka forumlarda senin için yapamaz diyorlar. Bence yaparsın. Uçak paneli yapmış adamsın. yürü beee kim tutar seni...
Abi benim ev sevdiğim kısımı yapmamışssın hatta vidaların altına plastik ringler koymuşssun
Sinekten yağ çıkarıyorsun yav Keypadin vidasını şaselemek ekstra uğraştan başka bir şey değil. Müzik sistemi yapmıyoruz ki elimizden parazit kapsın. Üstelik vidalar plastiğe bağlı.Abi benim ev sevdiğim kısımı yapmamışssın hatta vidaların altına plastik ringler koymuşssun
17367 eklentisine bak
Ben olsam o vidaların hepsine bunun m3 olanından takar bütün vidalardaki şaseleri birleştirdim.
Bu ne işe yarayacak zaten bütün elemanlara gnd bağlıyorum dersen inan bilmiyorum bende bunu neden yaptığımı daha doğru olacağını düşünüyorum.
En sevdiğim kısım vidalara gnd taşımak abi delikli plakete yaparken dahi vidanın hiçbir bağlantısı olmamasına rağmen vidalara gnd taşıyorum.Sinekten yağ çıkarıyorsun yav Keypadin vidasını şaselemek ekstra uğraştan başka bir şey değil. Müzik sistemi yapmıyoruz ki elimizden parazit kapsın. Üstelik vidalar plastiğe bağlı.
En sevdiğin kısım neydi?
Gerekli alanlarda yapılmalı tabi. Özellikle cihaz kasasının metal olduğu durumlarda yapılmalı.En sevdiğim kısım vidalara gnd taşımak abi delikli plakete yaparken dahi vidanın hiçbir bağlantısı olmamasına rağmen vidalara gnd taşıyorum.
Eğer 220 besleme yapıyorsam devreme o zaman daha güzel oluyor toprağı alıyorum ve fotoğrafta gösterdiğim gibi tek tel kablo ile palketin 4 tarafını geziyorum çerçeve içine alıyorum yani bide o toprağı vidalarada veriyorum neye yarıyor neye etkisi oluyor hiçbir fikrim yok hep görüyorum söktüğüm cihazların içinde böyle yapıyorlar.
17368 eklentisine bak
Çok iyi görünüyor abi eline sağlık
PCB senin işin abi
Benim vidadan somundan yana sorunum yok her ziyarettte 1 poşet doldurup getiriyorum kendime civata somun pul vs. m3den küçük üreten tanıdık olmadığı için m2.5 m2 falan bulamıyorumGerekli alanlarda yapılmalı tabi. Özellikle cihaz kasasının metal olduğu durumlarda yapılmalı.
Benim vidalara pilastik pul takmamın tek nedeni, vidaların boyunun uzun olması. Önce M3 somun takmıştım. sonra dedim neden somunları boşa harcayayım ve 3d yazıcıdan plastik somun bastım.
Valla bana lazım oldumu bauhouse dan para verip alıyorum. Öyle pek ucuzda sayımazlar.Benim vidadan somundan yana sorunum yok her ziyarettte 1 poşet doldurup getiriyorum kendime civata somun pul vs. m3den küçük üreten tanıdık olmadığı için m2.5 m2 falan bulamıyorum
vida/somun boyutu küçüldükçe fiyat artıyor m3den örnek vereyim.Valla bana lazım oldumu bauhouse dan para verip alıyorum. Öyle pek ucuzda sayımazlar.
Ben hep böyle hesap yapıyorum.MCP4922 fiyatları uçmuş.
SMD olan 122tl DIP olan 248tl olmuş. @taydin abi dolardan daha fazla kâr ettin sanki. Dolar alsan bu kadar kâr etmezdin.
void MCP4922::sendIntValueSPI(int A ,int B) {
int channelA = A | 0b0111000000000000;
int channelB = B | 0b1111000000000000;
digitalWrite(_CS, LOW);
SPI.transfer(highByte(channelA));
SPI.transfer(lowByte(channelA));
digitalWrite(_CS, HIGH);
__asm__("nop\n\t");
//delay(1);
digitalWrite(_CS, LOW);
SPI.transfer(highByte(channelB));
SPI.transfer(lowByte(channelB));