Kafamı karıştıran kısımCMOS değil mi bu yav? 3.3 V ile çalışıyor olması lazım.
Benim 1liraya aldığım 4 kanallı lojik shifter kartı vardı bir saniye linkini bulayım.
1 liraydı 5 olmuş ama pek önemli değil hala ucuz.Logic Level Converter 4 Kanal Satın Al | Robolink Market
Logic Level Converter 4 Kanal indirimli satış fiyatları ve hızlı kargo avantajıyla hemen sipariş verin, fırsatları kaçırmayın! Ürün detayları ve kullanıcı yorumlarını inceleyin, güvenli alışverişin keyfini çıkarınwww.robolinkmarket.com
Bu olur mu acaba?
16934 eklentisine bak
Daha öbürünü anlayamadım bu ne biçim tablo
Bizim satır galiba 2.7 ile 3.6 olan 3. satır
Bunları taslayanlar düşünmüyor mu bunların argesi deneyi nasıl olucakBir diğer seçenek şunlardan iki tane kullanmak. Her birisi open drain, 3.3 V ile çalışabilen non-inverting buffer. Her pakette iki buffer var.
SN74LVC2G07DBVR SMD SOT23 - Tampon ve Sürücü Entegresi Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net®
SN74LVC2G07DBVR SMD SOT23 - Tampon ve Sürücü Entegresi ürününü uygun fiyatı, hızlı kargo seçeneği ile Buffer, Driver, Receiver ve Transceiver kategorisinden online olarak Türkiye'nin en büyük elektronik komponent satış sitesi Direnc.net® 'ten hemenwww.direnc.net
Bunları taslayanlar düşünmüyor mu bunların argesi deneyi nasıl olucak
Ben şimdi alıp nasıl delikli plakete lehimleyip/deney borduna takıp deney yapayım bununla!!!
bu adamların kendi ürünü olduğu için mi 4 dolar.Ben seneler önce şunlardan almıştım birkaç tane. Her türlü SMD yarıiletkeni lehimliyorsun ve bütün pinlere erişimin oluyor.
16935 eklentisine bak
bu adamların kendi ürünü olduğu için mi 4 dolar.
yoksa her custom pcb bu kadar pahalı olur mu.
şu fiyatlar için pahalı denemez ama merak ediyorum neden 4 dolar
abi bu smd-dip çeviriciler biraz custom olduğu için pahalı sanırımOzdisan pahalı gerçekten. Başka yerde vardır belki aynısı.
Bu normalde içinde daha düşük voltaj ile çalışıyormuşta içinde gerilim bölücüsü varmış algısı yaratıyor doğru mu düşünüyorum.
Ankaradan geliyorlarmış.5 V ile çalışması illa gerilim bölücü ile sağlanmaz. Devrenin tasarımı bir şekilde 5 V değerini de tolere ediyor, ondan öte bir varsayımda bulunamayız.