SATILIK MeepressGpt ile Sınırsız Makale Üretin - GPT4o-mini|GPT4o - Php Yazılımlara İçerik Gönderimi

fikirproje

Yeni Üye
73qy0rs.jpg

Forum Kullanıcılarına: 250₺ indirim kuponu için whatsapp üzerinden üyeliğinizi yazabilirsiniz.
Meepress 3 Farklı Tema Blog Yazılımı içinde indirim alabilirsiniz.

Meepress GPT ile İçerik Üretiminde Sınırları Aşın!

Tek Programla Tüm İçerik İhtiyaçlarınızı Karşılayın!

Artık içerik üretimi için ayrı ayrı araçlar kullanmaya gerek yok! Meepress GPT, tüm içerik ihtiyaçlarınızı tek çatı altında sunan güçlü bir yazılımdır. Sınırsız lisans seçeneğiyle, kullanıcı dostu ve etkili bir deneyim sağlıyor.

Meepress GPT ile Yapabileceklerinizin Sınırı Yok!

✔️ Toplu Görseller ve Makaleler Üretin: Meepress GPT ile toplu görseller oluşturabilir, özgün makaleler ve listeler hazırlayabilirsiniz. İçerik üretimi artık hızlı ve zahmetsiz!

✔️ Excel Formatında Çıktı Alın: Ürettiğiniz içerikleri kolayca Excel dosyası formatında kaydedin, raporlama ve düzenleme işlemlerinizde kullanın.

✔️ Özel Prompt Listeleri Oluşturun: Kendi özel promptlarınızı oluşturarak içeriklerinizi özgünleştirin, hedef kitlenize hitap eden benzersiz içerikler hazırlayın!

İçerik Üretiminde Bir Adım Öne Çıkın!

Meepress GPT, profesyonel içerik üreticileri, blog yazarları, sosyal medya yöneticileri ve dijital pazarlamacılar için tasarlanmış bir çözümdür. Zamandan ve maliyetten tasarruf edin, kaliteli içerikler ile fark yaratın.

Sınırsız lisans ile uygun fiyata sahip olun ve içerik üretiminde özgürlüğünüzü keşfedin!

Biraz araştırdım. Bulabildiğim en eski kayıt, 2018 den beri piyasada var gibi görünüyorsunuz.
Ancak çeşitli platformlarda üyeliğiniz ve ilanlarınız olmasına rağmen tek bir yorum dahi bulamadım.
Ayrıca bu yapay zeka ilanınız X (Twitter), Facebook, Linkedin, Instagram gibi daha çok ziyaret edilen platformlarda yayınlamamışken neden forum dan ilan paylaşma gereği duydunuz?

Amacım kesinlikle kötülemek yada baltalamak değil. Ama referans eksiğiniz var.
Forum üyelerimizin neye para verdiklerinin de farkında olmalarını isterim.

Son düzenleme:
Biraz araştırdım. Bulabildiğim en eski kayıt, 2018 den beri piyasada var gibi görünüyorsunuz.
Ancak çeşitli platformlarda üyeliğiniz ve ilanlarınız olmasına rağmen tek bir yorum dahi bulamadım.
Ayrıca bu yapay zeka ilanınız X (Twitter), Facebook, Linkedin, Instagram gibi daha çok ziyaret edilen platformlarda yayınlamamışken neden forum dan ilan paylaşma gereği duydunuz?

Amacım kesinlikle kötülemek yada baltalamak değil. Ama referans eksiğiniz var.
Forum üyelerimizin neye para verdiklerinin de farkında olmalarını isterim.

Merhaba, uzun zamandır özel projelere çalışıyoruz. 100'lerce referans gönderebiliriz. Meepress olarak 11 dilde ücretsiz versiyon blog yazılımını da sunduk. Google üzerinden şu an baktığınızda ücretsiz blog yazılımlarımızı sayısızca kişi kullanmaktadır. Sosyal medyalar konusunda haklısınız, biraz daha paylaşımkar olmaya özen göstereceğiz.

Mee'yi öyle düşünmekte güzel. Nazlıcan, Bedirhan ve Ben. İsimlerinin kısaltmasıydı aslında.
"Mee" ile ile isimlerin bağlantısını kurmak için bayağı bir düşündüm :) . Başarılı.

Gpt'nin marifetlerin için burada bir demo dener misiniz? Mesela makale oluşturmakla başlayalım. Veya başka bir şeyle siz seçin. Konuyu biz belirleyebilir miyiz?

Bence bu videoyu kaldırmalısınız. Sentetik seslendirmenin hangi dilde konuştuğunu anlamaya çalışırken, Türkçe metni İngilizce okuduğunu fark ettim :) . Yapay zeka ile Kendi içeriğinizi bile düzgün oluşturamamışsınız gibi görünüyor.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
6,847
Üyeler
2,779
Son üye
Kersoyu

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back