emrah74
Aktif Üye
Önceki wordpress web sitemiz yalan oldu. Temaya da para vermiştik. Onu kullansak dilediğimiz gibi şekillendiririz.Yer sorunumuz yok. Ama güzel bir WIKI sayfası organızasyonu yapmamız lazım.
Önceki wordpress web sitemiz yalan oldu. Temaya da para vermiştik. Onu kullansak dilediğimiz gibi şekillendiririz.
Bana paslasaydın abi. Ben hallederdimDuruyor o da yeni sunucu ile anlaşamıyor. Ben de wordpress'ten anlamıyorum. Karşılıklı bir anlaşmamazlık var
Abi o media wiki çok sıkıntı ya. Şahsen benim alışık olduğum bir yapısı yok. Önceki kurduğum da debelenip durmuştum.Bir de WIKI teması almıştım ben wordpress için, ama sanırım MediaWiki kullanmamız daha uygun olacak. Wikipedia'nın da kullandığı MediaWiki.
Çok bir esprisi yok gibi. Anasayfaya kategoriler halinde içerik konulmuş. Kolay bir yapı gibi görünüyor.Wordpress teması şu
KnowHow - A Knowledge Base WordPress Theme
A WordPress Knowledge base without the monthly subscription. KnowHow helps you setup a Knowledge Base in WordPress in less time than it takes to brew a coffee. It’s perfect for providing a su...themeforest.net
Kıyma abi şu güzelim ikona. bir tane daha tasarla desen böyle güzel yapamam. Sol üste bir yere koyalım dursun. Zaten ufak tefek bir şey. Hem kullanıcılar da nerede olduklarını bilsinler. Hem orayada foruma dönüş linki koymamız gerek.İkona gerek var mı? Oradaki menüler gibi sadece text olsa olmaz mı?
MEGEP in yeni yayınlarına erişe bilmek için EBA ya giriş yapmak gerekiyor.EBA ya giriş için de öğrenci olucan yada veli herkes erişim sağlıyamıyor.Arama özelliği var,çok sağlıklı değil mesela ELEKTRONİK ile ilgili arama yaptın elektronik kelimesi gecen ne kadar içerik varsa (pdf,word,video)hepsini sarılıyor ve içinden aramak gerekiyor.Diğer alan derslerini de sarılıyor.Megep dokumanı iyi güzel. Belli ki arama özelliği de var. Megepte dokuma arayan istediğini belki bulabilecek
Fakat aslolan webte arayanların ilgili dokümanları bulması. Mesela Google'da flip-flop aranmış olsa MEGEP dokümanı çıksa daha iyi olur.