kudretuzuner
Aktif Üye
Merhaba, geçenlerde laptopa işletim sisteminin güncellenmesi için microsoftan mesaj geldi. Ben de win8 olduğu için zaman zaman güncelleyip win 10 a dönüşüyordu. Bu sefer öyle olmadı güncelledi mi onu da bilmiyorum. Ama facebook hesabıma giremiyorum. Şifrem doğru olmasına rağmen doğrulama kodu, ne telefonuma, ne de mesaj olarak gelmiyor. e-mail olarak da gelmiyor. Ben den tüm kimlik bilgilerimi fotoğraflı olarak istiyor. Ben de vermedim. Ne önerirsiniz? Kimlik bilgilerimiz zaten ortalıkta, facebook tan gelen bir istek olsa verebilirim belki ama güvenemiyorum. Galiba bu facebook'u bırakacağım.
Biliyorsunuz bir de "amatörün elektronik arşivi" gurubum var. Üye sayısı ara ara yükseliyor 10K yı geçti onu da ne yapacağım bilmiyorum. Bu konuda nasıl ve kimden yardım alabilirim. Teşekkür eder sağlıklı günler dilerim.
Biliyorsunuz bir de "amatörün elektronik arşivi" gurubum var. Üye sayısı ara ara yükseliyor 10K yı geçti onu da ne yapacağım bilmiyorum. Bu konuda nasıl ve kimden yardım alabilirim. Teşekkür eder sağlıklı günler dilerim.