volta
Kıdemli Üye
n11de TDS Mühendisliğin sayfasında karşıma çıktı. Mevzudan çok anlamamakla birlikte özellikleri gözüme iyi gözüktü. Sizlerle de paylaşmak istedim. Belki görece uygun fiyata gelişmiş PC osiloskop düşünen varsa yardımcı olur diye. Görebildiğim tek dezavantajı android sistemler hariç kullanılamıyor oluşu. Yani PC de olsa üzerinde android kurulu olacak. Keşke direk PC yazılımı da olsaymış. Ben şu an osiloskop ihtiyacı duymuyorum. Ucuz birşey olmadığı ve alınacak çok şey olduğu için alayım köşe dursun ihtiyaç olunca kullanırım da diyemiyorum. Bir şeyleri PC ekranı üzerinden kullanmayı da seven biriyim. Sizler bir inceleyin beğenirsensiz belki ileride alacak olursam bunu düşünebilrim. Belki o zamana kadar PC yazılımı da çıkar.
Micsig Vto2004 Pc Osiloskop, 4 Kanal 200mhz Fiyatları ve Özellikleri
Micsig Vto2004 Pc Osiloskop, 4 Kanal 200mhz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Micsig virtual oscilloscope VTO series-Micsig
Micsig virtual oscilloscope VTO series, Ultimate portability, measuring anytime, anywhere.The Micsig VTO series oscilloscope is an ultra-economical portable handheld oscilloscope with a compact and lightweight design. It features a built-in lithium battery and has a bandwidth of up to 200MHz, a...
www.micsig.com
Son düzenleme: