Mikroskop Önerisi ve Bilgi İsteği

İmkanın varsa dükkanda görüp satın al. Onun dışında firmadan alış verişim olmadı, neden daha ucuz, kalitesi nasıl birşey diyemen :)
42194 eklentisine bak
Ustalarım başka sitede de aynısı var fiyat bu muhtemelen amscope değil gibi. RF4 düşünüyorum. Kafam karışık.
Buna Myscope dedi satıcı muhtemelen diğer sitedeki de benzer bir şeydir Amscope olduğunu sanmıyorum.

Belki stereo olmayan, küçük ekranlı USB mikroskoplar da işini görecek, nereden biliyorsun? Ben kesinlikle kullanamıyorum ama kullanan var, fiyat da neredeyse senin baktığın stereo optik mikroskopların yarısı. O yüzden İstanbul'a seyahat etmenin artısını eksisini değerlendir ve ona göre karar ver :)

Belki stereo olmayan, küçük ekranlı USB mikroskoplar da işini görecek, nereden biliyorsun? Ben kesinlikle kullanamıyorum ama kullanan var, fiyat da neredeyse senin baktığın stereo optik mikroskopların yarısı. O yüzden İstanbul'a seyahat etmenin artısını eksisini değerlendir ve ona göre karar ver :)
Onlardan aldım Timur abi bir işime yaramadı sattım malesef.

Onlardan aldım Timur abi bir işime yaramadı sattım malesef.

Ben bunu ertel gsm den almıştım, güzel mikroskop, sahte mal gibi değil belli ki orijinal çok sağlam mikroskop, 2 sene civarıdır kullanıyorum bir çok kez söktüm taktım ve hala stabil ve kamera da bağladım çok memnunum.

Benim aldığımda fiyatı yarısıydı şimdi 50k olmuş.

Ben bunu ertel gsm den almıştım, güzel mikroskop, sahte mal gibi değil belli ki orijinal çok sağlam mikroskop, 2 sene civarıdır kullanıyorum bir çok kez söktüm taktım ve hala stabil ve kamera da bağladım çok memnunum.

Benim aldığımda fiyatı yarısıydı şimdi 50k olmuş.
Abi bunu alamam işte fiyat acayip uçuk bana

Orijinal AmScope getirdiklerini belirtiyorlar. Bunu AmScope ile doğruladıktan sonra buradan alınabilir bence.
Bir kaç sene önce mekanik ölçüm cihaz için alışveriş yaptığım firmayla ilgili ona rakip olan diğeri - bu adam Çin'de yaptırıyor, üzerine Avrupa şirketine ait marka basarak satıyor iç piyasada. Doğru mu değil mi bilemedim ancak aletler işimi görüyordu olayın üstüne de gitmedim.
Tabii sözlerim bahsi konu şirkete ait değil. Amscope sitesinde partner reseller diyor, lakin distribütör bilgisi yok.
Yani dediğiniz gibi - onlara mail atarak sorgulanması iyi olur. Ayrıca alış veriş yapan arkadaşlar da kendi tecrübelerini paylaşmışlar/paylaşırlar.

Bir kaç sene önce mekanik ölçüm cihaz için alışveriş yaptığım firmayla ilgili ona rakip olan diğeri - bu adam Çin'de yaptırıyor, üzerine Avrupa şirketine ait marka basarak satıyor iç piyasada. Doğru mu değil mi bilemedim ancak aletler işimi görüyordu olayın üstüne de gitmedim.
Tabii sözlerim bahsi konu şirkete ait değil. Amscope sitesinde partner reseller diyor, lakin distribütör bilgisi yok.
Yani dediğiniz gibi - onlara mail atarak sorgulanması iyi olur. Ayrıca alış veriş yapan arkadaşlar da kendi tecrübelerini paylaşmışlar/paylaşırlar.
Hocam kesin olarak ertelgsm satsa dahi 30k fiyat çıkamam. Resmini paylaştığım RF7050TVW alacam sanırım. 13k da beni zorluyor ama iş görür. Barlow lens de kelersem iyi olur düşüncesindeyim. Kamerayla işim yok pek.

barlow lens alman mutlaka şart değil. O lensin sağladığı avantaj, mikroskobu daha yukarıya kaldırabiliyorsun. Böylece lehim yaparken sana daha fazla hareket alanı sağlıyor. Ama dezavantajı da, büyütme azalıyor.

Rf4 ve amscope canlı deneme şansım oldu.bana sorarsan rf4.birçok cep telefonu tamircisi rf4 kullanıyor.en son aliexpreste yeni ücret sınırı gelmeden önce kailiwei marka mikroskop bulmuştum.eğer gümrükte takılmayacağından emin olsaydım onu alırdım.rf 4 seviyesinde ve tüm lensler ve kamera dahil 10.000 küsür tl ye geliyordu.vergi kargo dahil.

Forum istatistikleri

Konular
7,815
Üyeler
3,148
Son üye
askeralbay

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
az bilgili çok meraklı
Back