mikroskop

hatredlife

Üye
merhaba arkadaşlar linkteki bu ürünü almayı düşünüyorum en uygun fiyatlı bu firmada görünüyor güvenilir bir firmamıdır alışveriş yapan oldumu acaba birde bu üründen kullanıp kullanıcı görüşlerini aktarabilecek varsa sevinirim tavsiyelere açığım.

Emay teknikten alışverişimiz oldu. Bir sorun yaşamadım. Cihaz hakkında bilgim yok kullanmadım.

Bu tip mikroskoplar inceleme amaçlı iş görür, ama görüntü kalitesi konusunda birşey diyemem, ben de kullanmadım. Ama lehim yaparken veya genel olarak tamirat yaparken üç boyutlu görüntü çok büyük fayda sağlıyor. Bu mikroskop da üç boyutlu görüntü sağlamıyor, iki boyutlu görüntü veriyor. Ben kesinlikle böyle bir mikroskop ile lehim yapamıyorum. Ama başkaları da fikirlerini söylesin, belki yapabilen vardır ve sorun bendedir :)

Bu tip mikroskoplar inceleme amaçlı iş görür, ama görüntü kalitesi konusunda birşey diyemem, ben de kullanmadım. Ama lehim yaparken veya genel olarak tamirat yaparken üç boyutlu görüntü çok büyük fayda sağlıyor. Bu mikroskop da üç boyutlu görüntü sağlamıyor, iki boyutlu görüntü veriyor. Ben kesinlikle böyle bir mikroskop ile lehim yapamıyorum. Ama başkaları da fikirlerini söylesin, belki yapabilen vardır ve sorun bendedir :)
Açıkçası aklımda böyle bişi almak yoktu bir anda kararverdim hurda dan flir marka arızalı termal kamera geçti elime çok küçük smd kılıfa sahip kartı incelerken elimdeki büyüteç yetersiz kaldı neden böyle bişi almayım dedim ve araştırma başladım amscop gibi mikroskop alacak durumum yok şuan o kadar büyük cihazı koyacak yerimde yok masamda böyle portatif bişi baktım kaldırıp bi yerede koyulabilir.

ilk başta bu modeli buldum daha sonra emay teknikteki daha kaliteli geldi bana onu araştırmaya başladım.

Hurdalığın adresini alabilir miyiz? :pillowfight1: :pillowfight1: :pillowfight1:

Ne turdalıklar var be ... Ben geçen Gebze'deki bir hurdacıya gittim, moloz yığını çıktı. Hatta ben oradayken bir hafriyat kamyonu da kasasını boşaltıyordu :kizgin1:

Geçen bir otelin cihazlarını kapatmaya gittim. Teknik servisin yanında atık toplama yeri var.

İçine baktım 20 kadar 600VA ups dolu.

Neden atıyorsunuz diye sordum bataryaları bitmiş. Atmayın tamir edin dedim yan yan bakıp gittiler.

Yazık milli servet. Çok üzüldüm.

Geçen bir otelin cihazlarını kapatmaya gittim. Teknik servisin yanında atık toplama yeri var.

İçine baktım 20 kadar 600VA ups dolu.

Neden atıyorsunuz diye sordum bataryaları bitmiş. Atmayın tamir edin dedim yan yan bakıp gittiler.

Yazık milli servet. Çok üzüldüm.
Bazı sektörler cihaz tamiri yaptırmıyor
Yeni cihaz kullanıyor .
Yeni cihazın faturasını masraf gösterip vergiden düşüyor.

Halbuki sıfır ürün yerine tamir faturası daha makbuldür. Niye tamir faturası istemiyor ki?

Evet arkadaslar konu havada kalmasin bilgilendirme yapayim dedim andonstar marka mikroskopu siparis verdim emayteknikten gelince dusuncelerimi belirtirim.

Geçen hafta esenlerde "avas antika pazarı" bit pazarına gittim. Bir mikroskop gerekiyordu. Fiyatları çok yüksek. Bit pazarında bir malzeme gördüm. Ürünün sadece mekanik kısmını kullanmak için almaya karar verdim. 350.TL dedi. 300.TL ye aldım. Herşeyi sağlam çıktı. Körün istediği bir göz :) İki adet webcam takıp stereo görüntüyü bilgisayar ekranına aktarmak için çalışacağım. Ara sıra bit pazarlarını dolaşmanızı tavsiye ederim.

Ekler

• bit pazarı ganimeti 3.jpeg
    bit pazarı ganimeti 3.jpeg
    227.6 KB · Görüntüleme: 13
Iki adet webcam baglayip goruntuyu ekrana vermenin nasil bir artisi olacak?

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
6,846
Üyeler
2,779
Son üye
Kersoyu

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back