Mouse Pad Tercihleri: Hamkeçe? çinden plastik ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nt
  • Başlama tarihi Başlama tarihi

nt

Emekli
Selam arkadaşlar!

Masa üstü bilgisayar için büyük bir mouse pad arıyorum ve ham keçe düşünüyorum

bu malzemeyi kullanan var mı? Mause tepkisi nasıl, önerileriniz neler?

yada bu uygun olmaz çinden siyah geridönüştürürlmüş plastik malzememi gerekir

malzeme araştırmam sırasında kaput altına kullanlan keçelerın daha sağlam olğugunu düşünüyorum bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum

Teşekkürler!

nasada plastik kullanıyor sanırım bu malzeme farklımı ?
STScI-01EVSZSPXBFSJ37VRTE9V5F4BM.png

Son düzenleme:
Mouse pad kullanmayı bırakalı uzun zaman oldu. Ben doğrudan masayı kullanıyorum, arada bir de masa yüzeyini zımparalıyorum fare hareketi görebilsin diye :tamam2:

DSC00088.JPG

Fare hareketlerim etkilenmiyor ama özellikle yazın masadaki düz zemende kullandığım zaman, bir süre sonra bileklerim nasırlaşacak gibi oluyor. Ikea'da mouse pad gördüm ama çok pahalı diye almadım. Bende en az 90x40 cm düzgün birşey arıyorum.

Fare hareketlerim etkilenmiyor ama özellikle yazın masadaki düz zemende kullandığım zaman, bir süre sonra bileklerim nasırlaşacak gibi oluyor. Ikea'da mouse pad gördüm ama çok pahalı diye almadım. Bende en az 90x40 cm düzgün birşey arıyorum.
geçen bir alışveriş sitesinde gördüm NT mouse padleri sende keçe al abi hem doğal hem antistatiktir sanıyorum
örnekleri var internetde :https://www.trendyol.com/woll-tasar...pedi-koyu-gri-60x120-cm-ozel-olcu-p-130572505
Bence plastikten daha şık duruyor siz nedersiniz?

Screenshot 2023-11-13 at 16-45-16 ham keçe mouse pad - Google Search.png

• Beğen
Reactions: nt
@taydin

yıkanır abi ayrıca doğal yun antıstatık mi ?

bunu üreticiden almak lazım onlar üzerine sanırım kaplama falan yapıyorlar kır olayı ıcın

Keçe olayını bende araştırmıştım ama sonradan çok verimli olmadığını düşünüp vazgeçtim. Birde verdiğin ilandaki fotoğraf ile gönderilen ürün aynı değil galiba.

• Beğen
Reactions: nt

Forum istatistikleri

Konular
7,678
Üyeler
3,102
Son üye
xsharke

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back