Emir oztkn
Aktif Üye
Soru örnekleri ,bunlar beni aşıyor şansımı yarın değil 2 yıl sonra felan denerim ancak
Çok teşekkür ederim. Cihazın anakartındaki firmware pinleri belli ama bunu hangi programlayıcı ile programlamak gerek?Benim orada aktif hesabım var. Buraya dosyayı bırakayım da yarına kadar bekleme ama sen gene de soruları cevaplayıp üyeliğini tamam gene lazım olur. Ben senelerdir üyeyim, güzel site.
mail attım dönmediler henüz.Banggood soruna cevap vermiş. Müiteri hizmetleri verir demişler. Sordun mu oraya ?
Çok teşekkür ederim. Cihazın anakartındaki firmware pinleri belli ama bunu hangi programlayıcı ile programlamak gerek?
şöyle bişey mi almam lazım ?Direnc.net® - Türkiye'nin Elektronik Komponent ve Robotik Marketi
Direnc.net® - Türkiye'nin Elektronik Marketi. Arduino, Raspberry Pi, Lcd ve Display, Elektronik Komponent, Sensör, Ölçü Aletleri ve daha fazlası.www.direnc.net
Burad tl86 yada ch41a kullanarak yapılmış işlemÇok teşekkür ederim. Cihazın anakartındaki firmware pinleri belli ama bunu hangi programlayıcı ile programlamak gerek?
şöyle bişey mi almam lazım ?Direnc.net® - Türkiye'nin Elektronik Komponent ve Robotik Marketi
Direnc.net® - Türkiye'nin Elektronik Marketi. Arduino, Raspberry Pi, Lcd ve Display, Elektronik Komponent, Sensör, Ölçü Aletleri ve daha fazlası.www.direnc.net
CH341 alacağım teşekkürler. ayrıca gönderdiğiniz linktekini de indiriceğim belki bir talimat vs. başka birşey vardır.Arkadaşın
Burada uazyor ch41 yadaПрошивка Microscope G600 Шасси (Main Board): KHE-H39G-V1.1
Прошивка Прочие модель Microscope G600 Шасси (Main Board): KHE-H39G-V1.1 чип BDGA-725-P63QJremont-aud.net
Burad tl86 yada ch41a kullanarak yapılmış işlem
Dikkatli bakın
Ik heb daar een actief account. Laat me het dossier hier achterlaten en wacht niet tot morgen, maar je zult nog steeds de vragen moeten beantwoorden en je lidmaatschap moeten voltooien. Ik ben al jaren lid, leuke site.
ooo dünyaya açılmışız hollandalı abimiz gelmiş.
Bu abinin evinde ne var, ne yok philips'dir orada ucuz oluyor menşei diye.Hakkaten öyle, abin Hollandalı, site Rus