Necati Ergin C programlama kursu

czorgormez

Temporary user
Katılım
27 Ekim 2022
Mesajlar
964
uzun süredir C bilgimi temize çekip güncel standartlara taşımak ve pc üzerinde ve gömülü linux ile de projeler geliştirmek devamında buna C++ eklemek istiyordum. aslında çok fazla kaynak var ama kaynak kalitesini tespit etmek, daha sonra o disiplini sağlamak başlı başına bir sorun. bu yüzden 30+ yıllık C/C++ eğitmeni ve C derneği kurucularından Necati Ergin'den kurs almaya karar verdim. bu kararı verirken kendisiyle kısa bir online toplantı yapıp durumu değerlendirdik. aslında en büyük etken kendisinin baykar, roketsan, tai, tubitak vs.. aklınıza gelen tüm iyi kurumlara ciddi eğitimler vermiş olması. kurs ücreti 23.000TL ve toplamda 200 saat sürüyor. kurs ücreti 2 taksitte ödenebiliyor.

kurs içeriğini aşağıya ekliyorum. bu konuda ihtiyacı olanlara referans olması için zaman içinde kurs ilerledikçe görüşlerimi de ekleyeceğim.

 
Son düzenleme:
Kurs içeriği çok sağlam, yararlı olacağını düşünüyorum.
 

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
6,227
Mesajlar
106,032
Üyeler
2,591
Son üye
CasuaLord

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back
Top