czorgormez
Temporary user
uzun süredir C bilgimi temize çekip güncel standartlara taşımak ve pc üzerinde ve gömülü linux ile de projeler geliştirmek devamında buna C++ eklemek istiyordum. aslında çok fazla kaynak var ama kaynak kalitesini tespit etmek, daha sonra o disiplini sağlamak başlı başına bir sorun. bu yüzden 30+ yıllık C/C++ eğitmeni ve C derneği kurucularından Necati Ergin'den kurs almaya karar verdim. bu kararı verirken kendisiyle kısa bir online toplantı yapıp durumu değerlendirdik. aslında en büyük etken kendisinin baykar, roketsan, tai, tubitak vs.. aklınıza gelen tüm iyi kurumlara ciddi eğitimler vermiş olması. kurs ücreti 23.000TL ve toplamda 200 saat sürüyor. kurs ücreti 2 taksitte ödenebiliyor.
kurs içeriğini aşağıya ekliyorum. bu konuda ihtiyacı olanlara referans olması için zaman içinde kurs ilerledikçe görüşlerimi de ekleyeceğim.
kurs içeriğini aşağıya ekliyorum. bu konuda ihtiyacı olanlara referans olması için zaman içinde kurs ilerledikçe görüşlerimi de ekleyeceğim.
KURS_PROGRAMLARI/c_programlama_dili.md at main · necatiergin/KURS_PROGRAMLARI
Necati Ergin tarafından verilen kursların programları. - necatiergin/KURS_PROGRAMLARI
github.com