Netelsan tiara diafon haberleşme hatası

mahsun494

Yeni Üye
Hayırlı günler diafon haberleşme hatası veriyor 1.resimde ok ile gösterdiğim haberleşme pini

IMG_20250805_023405.jpg

2.resimde ok ile gösterdiğim haberleşme piniden bu via deliğine geliyor.
IMG_20250805_023439.jpg

Buzzer modun da ölçtüğüm de kopukluk var görünüyor. Bu via deliği bir üstteki via deliğine gidiyor. Oradan da smd dirence gidiyor direk kablo ile bağladım yine haberleşme hatası veriyor. Kopuk yol göremedim ama ölçtüğüm de hiç bir tepki yok. Nasıl bir yol izlemeliyim yardımlarınızı için şimdiden teşekkür ediyorum.

Not: Arkada ki kodlamaların eski hali 1-4-5 ti ben de sadece 4-5 yaptım olmuştu elektrik gitti geldi sonra hiç çalışmamaya başladı. Başka bir cihaz ile denedim oluyor ama onda da kamera çalışmıyor. Röleyi çıkarmaya çalıştım sanki yapıştırmışlar bende hiç uğraşmadım yeniden lemimledim.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,099
Üyeler
3,228
Son üye
semih.c

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back