Tunçmatik Newtech ECO 1KVA 1F/1F Online UPS veri kayıt hatası

Evet ürün bir çok marka ile üretiliyor. Muhteşem Çince bilgim ile servis kitapçığını buldum.

Ekler

• 1K Online UPS manual.pdf
    969.8 KB · Görüntüleme: 174
Hatalar mantıklı gelmeyince, acaba sorun akülerden mi kaynaklanıyor diye düşünürken cihazın aküleri söküp, güç kaynağımı 42V 12A ayarladım ve o şekilde çalıştırdım. Şu an herhangi bir sorun görünmüyor, sabaha kadar bu şekilde test edeceğim. Yarın da akülerin kapasite testini yapacağım.

20230615_034004.jpg

Akulerin yerine 42V verdim deyince sanirim akuler sadece seri baglanmis, her aku icin kutupbasindan kontrol ucu alinmamis sanirim. Boyle sarj edilen akulerden bir tanesi ic direnc farkindan cok cabuk bozuluyor, digerlerinide kisa surede bozuyor diyorlardi. Balansli sarj icin zenerle dengeleyici yapmislar. Ekleyin isterseniz.

Çevrimiçi personel

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
6,944
Üyeler
2,821
Son üye
Sfkzdmr

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back