NETES'de tanıdığı olan var mı ?

czorgormez

Temporary user
eski nesil bir sinyal jeneratörü için firmware lazım. AATECH AWG1010 olarak netes satıyormuş zamanında. bir hata nedeniyle alete yanlış firmware yüklendi. şimdi bazı fonksiyonlar çalışmıyor.

NETES e firmware gerektiğini izah ettinizmi? Olumsuz cevap vereceklerini pek zannetmiyorum.
Olmazsa üretici firmadan da isteyebilirsiniz.Çin firması değilse büyük ihtimal gönderirler

Son düzenleme:
eski nesil bir sinyal jeneratörü için firmware lazım. AATECH AWG1010 olarak netes satıyormuş zamanında. bir hata nedeniyle alete yanlış firmware yüklendi. şimdi bazı fonksiyonlar çalışmıyor.

Firmware update ile çalışmaz hale gelmesi tuhaf. Fabrika ayarlarına dönüş imkanı olması lazım, onu kontrol ettin mi?

NETES'e mail attım ama dönüş alamadım. fabrika ayarları sadece cihazın ayarlarını orjinaline döndürüyor. cihazın içinde 1 cpld, 1 tane fpga bir tane de işlemci var. firmware ne yaptıysa bunların arasındaki işleyişi bozdu. cihaz açılıyor tüm ekranlar menular vs çalılıyor ama çıkan sinyal bozuk.

Anladım. Çok kötü bir tasarımmış o zaman o cihaz. Fabrika ayarları demek, fabrikadan nasıl çıktıysa o hale gelmesi demek, ama Çinliler herhalde gene bir yerlerden tasarruf ettiler ...

Anladım. Çok kötü bir tasarımmış o zaman o cihaz. Fabrika ayarları demek, fabrikadan nasıl çıktıysa o hale gelmesi demek, ama Çinliler herhalde gene bir yerlerden tasarruf ettiler ...
burda aslında biraz da hata bizde. bu aatech cihazın içi aslında siglent. hatta siglent benzeri şekilde 5-6 tane daha fason marka üretiyor. bu cihazlara siglent fw atınca aletler siglente dönüşüyor ve daha yeni firmwareler atılabiliyor. eevblogda bu konuda 16 sayfalık bir post var. ben de buradaki siglent firmwarelerden birini yükledim. ama evet gene de yüklüyorsa cihazı arızaya geçirmemesi gerekirdi.

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,285
Üyeler
2,939
Son üye
Cano

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back