İki tane aynı adaptörün artısıyla eksisini bir birine bağla. Bu uç gnd olur. Diğer iki uçtan biri artı volt, diğeri eksi volt olur.- voltu nasıl yapıcam ki lm79xx serisi entegrem filan yok benim
İki tane aynı adaptörün artısıyla eksisini bir birine bağla. Bu uç gnd olur. Diğer iki uçtan biri artı volt, diğeri eksi volt olur.- voltu nasıl yapıcam ki lm79xx serisi entegrem filan yok benim
akım çekmesi için 1s10p lik bir li-ion batarya paketi takmıştım 4.10 voltta olan. Voltaj değişmiyoru da opampin çıkış yerini ölçtüğümde voltajın değişmediği için söylemiştim ölçümümü yük varken yaptım şimdilik sadece projeyi bir şekilde teslim edebilmek için mosfete 10k lık bir pot bağladım o şekilde çektiği akımı ayarlıyorum ama ileride kesinlikle test edebileceğim her şeyi test ediceğim lm2904 yerine lm358 ve şuan kullandığım farklı bir mosfet var onun yerine şemada olduğu gibi ırfz44n ile test ediceğim yukarıda timur abi ve gökhan abinin dediği şeyleri de yaptım op-ampin çalıştığını doğruladım devrede her şey çalışıyor ama ne tam olarak yanlış anlayamadımDeşarj edeceğiniz kaynak nedir?
Potu çeviriyorum voltaj değişmiyor diyorsunuz ama deşarj kaynagi bagli olmadan zaten opampin çıkış voltajı değişmez akim geçmediği için.
Neyi deşarj ediyorsunuz yada neyi test ediyorsunuz?