Bir de learn more a basinca ne geliyor ki?
Bakayım bi.Su yontemi deneyin isterseniz.
Tarayici versiyonu nedir?
106.0.4998.19Tarayici versiyonu nedir?
Operanin kendi ad blockeri VPN falan kullaniyor galiba. Ondan olabilir belki.Operanın kendi gömülü adblocker'ini devre dışı bırak. Daha sonra Ublock origin eklentisini yükle.
Daha sonra Ublock'un ayarlarına git. Önce "Purge All Caches" ardından "Update Now" butonuna tıkla.
Ondan sonra youtube anasayfasını ctrl+F5 ile yenile.
Daha fazla yardım için reddit'deki ublock resmi sayfasına bakabilirsin:
Denedim birşey değişmedi.Operanın kendi gömülü adblocker'ini devre dışı bırak. Daha sonra Ublock origin eklentisini yükle.
Daha sonra Ublock'un ayarlarına git. Önce "Purge All Caches" ardından "Update Now" butonuna tıkla.
Ondan sonra youtube anasayfasını ctrl+F5 ile yenile.
Daha fazla yardım için reddit'deki ublock resmi sayfasına bakabilirsin:
Belki ubuntu sürümüyle ilgilidir.Operanin kendi ad blockeri VPN falan kullaniyor galiba. Ondan olabilir belki.
@volta Kurdum simdi Opera'yi. Varsayilan ayarlarda acti videoyu. Protection dugmesinden guvenlgi acinca da yine acti. Windows'a kurdum. DNS, proxy, VPN falan hicbir sey yok.
Opera forumunda ffmpeg paketi kurulu olmayablir demisler.Belki ubuntu sürümüyle ilgilidir.
sudo apt install ffmpeg
Değişmedi birşey.Opera forumunda ffmpeg paketi kurulu olmayablir demisler.
Kod:sudo apt install ffmpeg
ike kurmayi deneyin. Belki varsayilan olarak yuklu gelmiyordur. Diger tarayicilarda embedded olarak geliyorsa calistiriyor olabilirler videolari.
Önemli değil. Yine de sağolun. Zaten sadece bazı videolarda yapıyor. Çok önemli bir sorun değil. Hani çözebilirsem iyi olur sadece.Maalesef başka yöntem bilmiyorum.
Hehe, ben "firefox kullanmiyom ki ben" deyince mantiksiz buldugunuza eminim ama ispatlayamam.Operayı indirip kurdum şimdi. Belirgin bir hız farkı var firefox'a göre. Bir de eklenti kurmadan adblock olayı da çok hoşuma gitti
Opera Chrome eklentileri ile uyumlu sonucta.Hatta bazı gazetelerin video oynatıcıları ile de uyumsuz. Tam istediğim bir durum. Sayfayı açtığım anda bana video çalamıyor