Otomobil cam değişimi

frekans50

⁵⁰
Orijinal cam kırıldı. Sigortadan değişim yapılacaktı. "Pek fark olmaz, orijinal için çok bekleme süresi var" dedikleri için yerli cam taktırdım. Montaj 1..2 saat içinde tamamlandı.

Sonradan fark ettiğim bazı sorunlar

1. Yağmur sensörü yuvası hafif farklı olduğu için sensör tam oturmuyor arada hava kalıyor bu yüzden yağmur durmuş olsa bile silecek çalışmaya devam ediyor. İçinde jel oluyormuş. şeffaf yapıştırıcı ile boşluğu kapattım. Eskisine benzer şekilde çalışıyor. Algılama ve durma tamam. Bir kaç gün uğraştım. Özel Jeli oluyormuş. Uzakta olduğu için montajı yapan camcıya gidip uğraşmak istemedim.
  2. Diğer sorun, tam göz hizasında camda bir farklılık var. Uzaktaki düz çizgilere bakılırsa dalgalanma oluyor. Kafanızı oynatırsanız dalgalanma anlaşılıyor. Belki önemli değildir. Öncekini bildiğim için fark ettim
İmkan varsa orijinal cam takmalı. Ders olsun.

Forum istatistikleri

Konular
8,730
Üyeler
3,491
Son üye
RightAtrium

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back