Özdisan Web Sitesi Sonunda Yenilenmiş

Yanlış hatırlamıyorsam 2021 senesi içerisinde özdisan ın sitesi ufak bir güncelleme aldı, hatta önce yarım gün kadar ulaşılamaz kaldılar, aradığımda ufak bir sorun var hallediyoruz demişlerdi. O güncellemeden sonra o sıralama yanlış oldu ya da benim gözüme o zaman çarptı ki geri arayıp böyle bir sıkıntı var demiştim. Bence o menünün zaman kaybettirdiğini bilmiyor yazılımcı. Sitenin teması sanki digikey in süslenmiş hali gibi, biraz daha sade yapabilirlerdi.

Günün sonunda özdisan gibi bir firmanın oluşu genel olarak ülkedeki insanlar için olumlu bir durum. Evet digikey gibi global olarak bu işi yapan firmalara ulaşamıyoruz ama en azından belli başlı parçaları bizim için ithal edip stoklayan birileri var. Eski sitenin kasması ve menülerinin garipliği dışındaki şeylere ben alışmıştım, umarım yeni sitede alışmak zorunda olduğumuz çok fazla şey yoktur.

Malzeme aratma ve seçim işlemleri hızlanmış. Ençok malzeme sayfası açarken beklemek hoş olmuyordu. Bu çözülmüş gibi görünüyor.

b2b kısmına nasıl giriş yapıyorsuz. Eski sistemde kullandığım şifre ile girişi kabul etmiyor

Aslında bu soruyu ozdisana sormak lazım. Ama buradan daha hızlı cevap alacağımı tahmin ediyorum :)

b2b kısmına nasıl giriş yapıyorsuz. Eski sistemde kullandığım şifre ile girişi kabul etmiyor
Artık b2b ile başlamıyor linkler.
Sunucu değişikliği yapmışlardır. Daha hızlı bir sunucu gibi.
yeni sunucuyu devreye almışlar ancak sayfalar çok çok kullanışsız.
Meriç beye şikayette bulundum.
"Walla abibizde sudan çıkmış balık gibi olduk halen alışamadık" diyor.

Gözleri görmeyen bireyler için daha amatör bir yaklaşımla hazırlanmış sanki.

Ançok sıkıntım ise ben tüm siparişlerimi linkleriyle birlikte kayıt altına alırım.
Ancak artık linkler çalışmadığı için malzemeye erişemiyorum.
Arama bölümünden ismini yazıp bulmam gerek ki biraz karışık olmuş.

Bende aynı mail adresine tanımlı iki b2b hesabı vardı. Şifremi unuttum ile paralo istedim. Birisi çalıştı. Diğerine erişemiyorum. Şansıma bugün sipraiş verecektim kaldı... Mail attım bakalım ..

Bende aynı mail adresine tanımlı iki b2b hesabı vardı. Şifremi unuttum ile paralo istedim. Birisi çalıştı. Diğerine erişemiyorum. Şansıma bugün sipraiş verecektim kaldı... Mail attım bakalım ..
Eski b2b sisteminde firmakodu ve kendilerinin verdiği bir kullanıcı adı ile sisteme giriş yapılıyordu. Yeni sistemde sadece eposta adresi ile giriş yapılabiliyor.
Diğer hesabınız için farklı bir mail adresi tanımlaması yapılabilmesi gerekir. Bu sayede sipariş geçmişiniz ve diğer bilgilerinizi kaybetmemiş olursunuz. Umarım yazılım ekibi bu durumu göz önüne alarak gerekli araçları önceden hazırlamıştır.

Ben şuan normal kullanıcı olarak dahi giriş yapamıyorum. Led alacaktım, alamadım. Galiba "gelen, gideni aratacak"

Favori listem geri gelmiş. Galiba hala çalışma devam ediyor. Yukarıdaki şifre sıfırlama işlemini de denedim, ama B2B girişi bir türlü olmadı.
b2b girişi için sağ üst köşede seçenekler war
Hesabıma tıklayınca beliriyor.
Normal hesabınızdan çıkış yaparak deneyin.
1754381378456.png

Bilgisayardan kullanırken, arama sonuçlarının gösterildiği sayfadaki fontlar çok büyük ve abartı değilmi?
Sayfadaki diğer font boyutları ile uyumlu olsa daha iyi olacak.

Birde eski versiyonda arama kutusuna birşeyler yazdığımızda çıkan önerilerde ürün resimlerinin gösterilmesi güzel ve kullanışlı bir özellikti. Aynı ürüne ait birden fazla kılıf arasında hızlıca seçim imkanı sağlıyordu.

firefox_2aNRU3Nm9l.png

Bilgisayardan kullanırken, arama sonuçlarının gösterildiği sayfadaki fontlar çok büyük ve abartı değilmi?

Birde eski versiyonda arama kutusuna birşeyler yazdığımızda çıkan önerilerde ürün resimlerinin gösterilmesi güzel ve kullanışlı bir özellikti. Aynı ürüne ait birden fazla kılıf arasında hızlıca seçim imkanı sağlıyordu.

43119 eklentisine bak
aynı şikayetleri özdisana ilettim. Sanki ileri derecede hipermetrop olan yaşlılar için yapmışlar sayfaları.

pratikde biraz kullanayım dedim siteyi, rezalet yavaş (önceki siteleri de yavaştı ama bu daha yavaş) 10 queryimden 8 tanesi 404 döndürüyor. mcmasterin on milyonlarca ürünü var 100 kat daha hızlı herhalde siteleri.

43119 eklentisine bak
katılıyorum ilk gördüğümde yanlışlıkla ctrl+scroll yapıp sayfayı büyüttüm sandım :D

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,096
Üyeler
3,227
Son üye
Kaanhan Doğan

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back