Perçin pensesi önerisi

slewrate

Aktif Üye
Genellikle aliminyum birleştirmek için perçin pensesi almayı planlıyorum. Ürünlerin amazon yorumlarını incelediğimde perçini sıkıştırma, çabuk bozulma/kırılma şikayetleri aldığını görüyorum. Hemen hemen tüm markalarda bu şikayetler var.

Bu perçin setinden alıp izeltaş-rico gibi pense mi alsam diyorum.

Siz olsanız hangisini alırsınız?

Ben olsam izeltaş olanı alırım. İzeltaş ürünlerinin ortalamanın üzerinde bir kalite seviyesi var.

1627316685423.png

Yarın unutmaz isem kendi kullandığım pensenin markasını yazayım. 7 yıldır hergün olmamak kaydı ile kullanılıyor. Daha tık demedi...

Bunlardan bir tane de ben almak istiyorum. Tavsiyeleri dikkatle takipteyim.

Perçin penselerinde her markanın özgün bir tasarımı yok sanırım. Çoğu çinde ürettirilip üzerine marka basılmış gibi. İzeltaşın kendi tasarımımı bilemiyorum. Bu yüzden tam emin olamadım.

Örneğin bu iki marka birbirinin aynısı gibi duruyor. Uç kısmı çok kaliteli duruyor lakin gövde aliminyummuş. Koçtaşta var fakat modeli belirtilmemiş.

Arrow bu sektörde çalışan bir firmaymış fakat döner başlıklı modeli (daha pahalı olan) nedense daha olumsuz yorum almış.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
7,407
Üyeler
3,011
Son üye
yusuf_f0660

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back