Pin header'dan mikro USB konnektör adaptörü

taydin

Timur Aydın
Staff member
Katılım
24 Şubat 2018
Mesajlar
22,049
İyi bir dupont sıkma pensesine sahip iseniz, aşağıdaki gibi çok kullanışlı adaptör kabloları yapabilirsiniz. Elimde bu pense olmasa, bu işi başka türlü yapmak çok zor. Hazır aparatını bulacaksın, dünyanın parası. Veya uyduruk tel lehimleyeceksin, bir sürü risk. Ayrıca istediğin zaman çıkarıp tekrar takamayacaksın. O yüzden böyle aletlere yapılan masrafı bir kayıp olarak görmemek lazım.

IMG_20230823_210905.jpg


IMG_20230823_211446.jpg
 
ben bunu 4lü jumperi ayırıp hafifce mengenede sıkıp bir arada tutunmalarını sağlayıp aralara 1er damla japon dökerek yapıyorum güzelde oluyor japonu kararında dökmek lazım o zaman orjinal bir görünüm oluyor.
 
Ben bir ilanda gereksiz fazla dupont male, female pinleri, header filan aldım. Üzerine birde Engineer PA-09 ve LAOA LA112016 kablo soyucum var. Daha geçen hafta 10 pinden 6 pine ISP bağlantısı için dönüştürücü kablo yaptım. Farkında olmadan sürekli kullanıyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
5,972
Mesajlar
101,824
Üyeler
2,514
Son üye
evrenbasaran

Son kaynaklar

Son profil mesajları

deneyci wrote on hakan8470's profile.
Sibonge uNkulunkulu ngokuhlukahluka asinike kona.

Bu hangi dil? :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
Back
Top