Pioneer DV-525 DVD Player (1999) Restorasyon.

Ayrıca buradaki Tartışma konu başlığı dışında. Yeni bir başlık altında konu açılıp bu yazışmalar ilgi konuya taşınırsa oradan devam edelim.
 
128 Kbps lik bir mp3'ün kalitesi tabiki çok iyi olmayacaktır ve bu tip cihazlarda çalmak hakikaten yazık olur. Ama 320 Kbps lik mp3'ler, kalite olarak 44.1 KHz, 16 bit formatına çok yakındır. İkisini de sürekli dinliyorum, ve birisi gözlerim kapalı ile aradaki farkı bulmamı istese, bulamıyorum. Tabi bunun anlamı 320 Kbps mp3 ile 44.1 KHz, 16 bit CD kalitesinde müzik arasında fark olmadığı değildir. Arada tabiki fark var, ama bu farkı ancak audio analizör ile görebiliyoruz.

Günümüzde kaliteli bluetooth kulaklıkların hepsi A2DP protokolünü kullanır ve codec olarak da SBC codec yaygındır. Bununla da 320 Kbps lik bir mp3 çalınabilmektedir. Yani en alt seviyedeki bir bluetooth sistemi bile 320 Kbps için yeterince bant genişliğine sahiptir. Üzerinde çalıştığım cihazların hepsinde bu özellik var, o yüzden afaki konuşmuyorum.
 
1- Değerli Forum arkadaşım sen yeni bir konu başlığında açarsan oradan devam edelim.
2- Ben kesin olarak Anladım. Siz benim yazdığım yazılarımı ve paylaştığım Görsel tablo ve resimleri hiç incelemiyorsunuz. Bakıyor ,Görüyor ama yazılanları ve Görselleri ANLAMIYORSUNUZ. Veya Anlamak istemiyorsunuz.
3 - Verdiğiniz Link te reklamlar güzel .(Bilimsel içerik yok.) Reklam makale reklam.:cool:

4- Test sonuçlarınızı video olarak bekliyoruz. Videoları Görsel yardımcı programlar ile de desteklerseniz güzel bir paylaşım olur.
(Daha nasıl Anlatılır bilemiyorum.) Bilen varsa Değerli Forum Arkadaşımız OMEGA ya anlatsın. Lütfen.
 
Son düzenleme:
:)
Neyi anlamıyorsun ? Mühendis olan bu forum sitesinin de sahibi olan Aydın bey:
"Bizim en son geliştirdiğimiz stereo WIFI speaker ürününde, bluetooth üzerinden CD kalitesinde 44.1 KHz, 16 bit müzik çalınabiliyor. Bu hoparlördeki Linux işletim sistemini ve kullanılan ses kartlarının device driver'larını ben yazdım."
diyor hala aynı şeyi söylüyorsun.
Link veriyoruz
Orada "Bluetooth müzik sistem sesinin performansını azaltırmı? " konusunu izah ediyor .
Reklamları güzeldi diyorsun?
 
Sen Alkol falan mı aldın Arkadaşım. ???? Uyuşturucu falan mı kullanıyorsun Aman diyeyim. Sanıyorum Anlayış Sisteminde bir sorun var.
Hangi Ünv hangi bölüm mezunusun bilmiyorum ama sana şunu söylemek istiyorum senin Psikolojik desteğe ihtiyacın var.
1- Yazılanları Okumuyorsun:oops:
2- Okuduğunuda anlamıyorsuno_O
3- Şunuda kesin olarak anladım ki senin sorunların var. ,Hatta şunuda söyleyebilirm senin birçok insanla sorunların olabilir.
Maddi veya manevi bilemiyorum ama ben 4 yıl psikoloji okudum senin durumun ben böyle yorumladım.
Şunuda belirteyim Ben yaşını başını almış emekli bir insanım. Sen şimdi kendine sıcak bir bardak kahve yap sakin sakin otur güzelce afiyetle kahveni iç Arkadaşım. Sakinleşmeye çalış . Sağa sola sataşmadan Sakince .


Ayrıca Sayın Yöneticimiz Aydın Hocam buradaki tartışma konusu konu başlığı dışında. Tartışma konusu güzel ama Farklı bir konu başlığı altında başka bir yere taşınırsa Forumdaki diğer değerli arkadaşlarımızda konuya akılcı katılım yapabilir, görüş ve fikirlerini paylaşabilirler. Sizde ricam bu tartışma konusunu bu başlık altından taşınması. Teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Kişisel saldırılar yapmayalım Özgür. Kimse kimseyi ikna etmek zorunda değil. Eğer aynı noktada buluşamıyorsak, farklı düşündüğümüzü kabul edelim ve bitirelim.
 
Son düzenleme:
Genç delikanlı
Anlıyorum pek çok şeyi anladığını sanıyorsunda .
Evindeki Qualcomm cihazının ekran çıktısının bu konuyla ne işi var anlamında soruyorum "Ben bu kişiye daha ne anlatayım " diyorsun.
Anladım heveslisin de bu kadar inat neyin nesi? Eğer tartışırken ağzını bozacaksan ben onu yapmam.Çünkü bende genç oldum.
Benim psikolojimi boşver .
Bluetooth un 25 mbit lik versiyonu var .Sana Aydın bey de izah ediyor hala aynı şeyleri söylüyorsun.
Bu konudaki son mesajım dır.
 
Değerli Forum arkadaşım, değerli Dostum, Sizi çok iyi anlıyorum. Size yardımcı olamadığım için çok üzgünüm .:(
Herşey gönlünce Olsun. Yolun Açık ve DosDoğru Olsun.
Saygılar.
 

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
5,789
Mesajlar
99,022
Üyeler
2,464
Son üye
s4met

Son kaynaklar

Son profil mesajları

cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Kesici/Spindle hızı hesaplamak için SpreadSheet UDF'leri kullanın, hesap makinesi çok eski kalan bir yöntem :)
Dr. Bülent Başaran,
Elektrik ve Elektronik Mühendisi
Yonga Tasarım Özdevinimcisi
Üç güzel "çocuk" babası
Ortahisar/Ürgüp/Konya/Ankara/Pittsburgh/San Francisco/Atlanta/Alaçatı/Taşucu...

Back
Top