Priz tipi wattmetrenin 3.6V Ni-MH pili yerine ne kullanabilirim?

orijinal

Aktif Üye
Merhabalar,
Priz tipi enerji ölçerin ekranındaki sayılar soluk yanıyor ve yanlış ölçüm yapıyor, büyük ihtimalle pili çok zayıfladı.

3.6 V Ni-Mh yerine hangi pilleri kullanabilirim? Youtube'da 18650 li ion pil takan gördüm fakat wattmetreyi elektriğe taktığımızda sanırum şarj olacak kontrolsüz bu sorun çıkartır mı?
Hangi pili tavsiye edersiniz?

IMG_20250604_202808.jpg

Kritik bir cihaz ise aynısını kullanmanızda fayda var.

Yatay olanı var.

Aynısı var.

Kapasite belirtilmemiş.

Kritik bir cihaz ise aynısını kullanmanızda fayda var.

Yatay olanı var.

Aynısı var.

Kapasite belirtilmemiş.
Teşekkür ederim, sağ olun.

Merhabalar,
Priz tipi enerji ölçerin ekranındaki sayılar soluk yanıyor ve yanlış ölçüm yapıyor, büyük ihtimalle pili çok zayıfladı.

3.6 V Ni-Mh yerine hangi pilleri kullanabilirim? Youtube'da 18650 li ion pil takan gördüm fakat wattmetreyi elektriğe taktığımızda sanırum şarj olacak kontrolsüz bu sorun çıkartır mı?
Hangi pili tavsiye edersiniz?

42202 eklentisine bak
Pil büyük ihtimal 220 volt üzerinden şarj oluyor. Benzer problem benimde başıma gelmişti. Pili şarj eden devrenin 220 tarafındaki yüksek voltajlı kondansötörü test etme/değiştirme imkanınız varsa deneyin derim.

Pil büyük ihtimal 220 volt üzerinden şarj oluyor. Benzer problem benimde başıma gelmişti. Pili şarj eden devrenin 220 tarafındaki yüksek voltajlı kondansötörü test etme/değiştirme imkanınız varsa deneyin derim.
Teşekkür ederim. Unit Uni-T UT230B-EU modelini satın almayı düşünüyorum, Unit'te 2032 pil kullanılıyor ve içini açmaya gerek kalmıyor bu elimdeki sorunlu hiç uğraşmadan kenarda dursun diye düşünüyorum bakalım.
Sağ olun.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
7,855
Üyeler
3,158
Son üye
SenCan

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
az bilgili çok meraklı
Back