Proje için devre önerisi

Bunj arduino olmadan yapamaz mıyız? Bende yokta o yüzden.
Eğer illa arduino gerekiyorsa başka bir proje önerebilir misiniz?

Arduino olmadan zor. Mümkün ama 3 faz oluşturmak için özel entegreler kullanmak lazım.

Ben konuları karıştırdım sanırım. Size arduino ile yapılan bir proje lazim diye anladım. O yüzden bu projeyi önerdim.

Elinizde neler var bilmiyorum. Yapacağınız projeyi biraz alan konusunda daraltirsaniz belki farklı fikirler çıkabilir. Mesela analog elektronik yada mesela guc kaynakları olur yada rf konuları uzaktan kumanda gibi...

Bilmediğiniz hangi komponent var? Mesela bipolar transistör kullanmayı biliyor musunuz? Bilmiyorsanız ondan başlayın. Op-amp, 555, MCU, MOSFET, milyon tane komponent ve konu var böyle yazmakla bitmez. Bize diyin ki şunu biliyorum şunu bilmiyorum, ona göre tavsiyede bulunalım.

Şöyle bir fikir de verebilirim
Falstad açın: https://www.falstad.com/circuit/circuitjs.html
Üstte Circuits butonu var. Oradaki devreleri sıradan inceleyin. Anlamadığınız devreyi araştırın, nasıl çalıştığını öğrenin, parçalarını bulabilirseniz kendiniz kurun. Böyle böyle çok ilerlersiniz.

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,285
Üyeler
2,939
Son üye
Cano

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back