Kafam çok karıştı.
Normalde mesaj ile özelden soracaktım ama sorularım burada dursun ki başkaları da faydalansın.
İlk olarak, istediğin tam olarak nedir? Kombinasyon demişsin ama bahsettiğin kavram kombinasyon değil, Timur Aydın hocamızın dediği gibi *sanırım* permütasyon. Ama kelimeler tam olarak 30 karakterden mi oluşacak? Yoksa 30 üst limit mi? Yani aC14* geçerli bir kelime mi?
cdtt virüsü
Bırakılan notta ki iletişim adreslerine yazdım ücrette indirim talep ettim. Bir diğer konu toplasanız ömrü hayatım boyunca çalıştığım sektör gereği 50 ila 55 arası terminal ekranı görmüşümdür son kullanıcı olarak iyi veya kötü tecrübelerime dayanarak sormak iatediğim şey; Linux ortamında...
mekatronik.org
hayırBir kullandığımız karakteri aynı kelime içinde bir daha kullanabiliyor muyuz?
bunun hakkında masallar anlattılar ...Verdiğin ifade (94^30), bana tam olarak 30 karakter, ve bir kullanılan karakterin bir daha kullanılabileceğini söylüyor. Ama "kombinasyon" ifadesi aksini söylüyor.
veri setimi değiştirdim seninle paylaşıcağım buraya atar seni etiketlerim.Bir de hatalı c++ kodunu atarsan bir bakayım nasıl yapmışsın, ne hatalar var. Bu senaryo gibi astronomik sayılara ulaştığımız yerlerde algoritma kurma becerisi de çok fark eder çünkü. If-else yerine switch-case kullanmak bile çok şey değiştirir.
ayrıca yaptıgım modelin kodlarınıda eklerim.