Evet hocam , saolun arkadaşalar bende video gördüm ama sizinkilerde çok iyi oldu . Nasıl bir sistem olabile ?Görüntü aktarımı yapan sistemler 5.8 GHz ile çalışıyor. Bu frekansta da 7 km menzil yapmak için yüksek güçlü vericiler gerekli. Bu ucuz olmayacaktır.
Hatta harika bir sistem süpersiniz , ama drone için bunun acaba rc uçak için entergasyonu olur mu çünkü harikaDronelarda kullanılan görüntü aktarım sistemlerine bakarsanız size yardımı olur. Zaten rc uçaklar ve dronelar benzer sistemler. Drone ekipmanı satan sitelere bakarsanız aradığınızı bulabilirsiniz. Ayrıca yazılım olarak ardupilot oldukça iyi bir sistem gibi duruyor.
Kötü seviye'de ama hızlı kavrarım , bende makine mühendisiyim.Üzgünüm benim bilgim 2021 yılında kesiliyor
şaka bir yana zeux bey
1. Elektrik elektronik bilginiz ne seviyede ?
2. Kaç yaşındasınız ?
3. maddi açıdan bakıldığında bu proje tuzludur karşılayabilecek misin?
Hocam teşekkür ederim , bu video'yu buldumPixhawk 2.4.8 Uçuş Kontrol Seti Full Seti Satın al kompent.com
Pixhawk 2.4.8 Uçuş Kontrol Seti Full Set olarak sağlanmaktadır. Set içerisinde dahili pusulalı GPS, buzzer, güvenlik butonu, XT60 konnektörlü güç modülü, şok önleyici tutucu kasa, mikro sd kart ve kablolar bulunmaktadır. Satın almak için kompent.comwww.kompent.com
GitHub - mavlink/qgroundcontrol: Cross-platform ground control station for drones (Android, iOS, Mac OS, Linux, Windows)
Cross-platform ground control station for drones (Android, iOS, Mac OS, Linux, Windows) - mavlink/qgroundcontrolgithub.com
bak şuan ki bilgimle şunları atsan haykırır gülerdim aşlsfşakflkadsfaşlfkali gerçi hala krize giriyorum amaPixhawk 2.4.8 Uçuş Kontrol Seti Full Seti Satın al kompent.com
Pixhawk 2.4.8 Uçuş Kontrol Seti Full Set olarak sağlanmaktadır. Set içerisinde dahili pusulalı GPS, buzzer, güvenlik butonu, XT60 konnektörlü güç modülü, şok önleyici tutucu kasa, mikro sd kart ve kablolar bulunmaktadır. Satın almak için kompent.comwww.kompent.com
GitHub - mavlink/qgroundcontrol: Cross-platform ground control station for drones (Android, iOS, Mac OS, Linux, Windows)
Cross-platform ground control station for drones (Android, iOS, Mac OS, Linux, Windows) - mavlink/qgroundcontrolgithub.com
5-7 km menzil crosffire ile alınıyor ama baz yakınlarında berbat Dragonlink veya Ranger ile alınıyor 3-4 kat fazlası araştıracak arkadaşlara bilgi çoğu kişi bilgisiz öylesine uçuyor , yüksek menzil gidecekler mission planner kullansınlar daha sağlıklı hadi kendim sordum kendim cevapladımV-Tail tarzı bir RC uçak yapacağım , 5-7 km arası menzil almak için ne yapabilirim ?
Birde görüntüyü pc'den almak istiyorum kamera önerisi olan var mı ?
yüksek menzil gidecekler mission planner kullansınlar daha sağlıklı hadi kendim sordum kendim cevapladım
Herkeze değil bir kişiye sadece , egolu yoruma hitafen yazdım , küfür edersede küfürün kralını yer benden .Yorumlarınızda seviyeyi koruyun arkadaşım. Bu nedir? Herkeste bir egolusun dayatması, beğenmediğin yoruma saçma sapan deme furyası.
Bilip bilmeden yazan insanlar facebook başta olmak üzere her yerde var.
Bilmeyenle ağız dalaşına girmek yerine bilenlerin yazdığı yorumlara odaklanın.
Yada birine yanlış yorumladığını tatlı dille anlatmanın bin bir türlü yolu var. Nedir bu gömme çabası? İnsanların damarına basıyorsunuz ondan sonrada küfürü yiyince vay efendim küfür etti.
Kendinize gelin yav.
he he aynen aynenAferin sana. Şimdi bir de terbiyeli ve efendi olmayı öğrendin mi tamamdır
Adamı göndermişim zaten. Daha zorlama.öğrendiğin için tebrikler cheeky monkey
Yav tamam. Uzatma işte. Neyse ne. Bide cheeky monkey mi tartışalım uzun uzun. Çok basit yav. Konuyu kapatacaksın bitecek olay.usta cheeky monkey hakaret değil