Renesas R5F21134FP Single-Chip 16-Bit CMOS MCU

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sercan
  • Başlama tarihi Başlama tarihi

Sercan

--
Elimde hurda kartlardan söktüğüm Renesas üretimi 16Bit R5F21134FP model işlemci var. Üstelik de dahili kristal filan hazır modül. Bunu nasıl programlarım tecrübesi fikri olan var mı?

IMG_20210104_182900.jpg

Ekler

GCC bu işlemciyi destekliyor, dokümantasyon da var. Ama doğrudan firmware yazman gerekiyor, işletim sistemi desteği yok gördüğüm kadarıyla.

Ekler

Renesas'ın kendi sağladığı derleyici bedava mı? :oops:

İndirmedim ama görünüşe göre öyle.

Şimdilik bulduğum linkleri buraya bırakayım da günü geldiğinde erişmek kolay olur.

Hepimiz not forumu bir anlamda not defteri gibi kullanır olduk. Bazen kendi dosyalarımın içinden birşeyler bakmaktansa forumdan bakmak daha kolay geliyor. Bence güzel ortak etüd alanı gibi...

Etüt gibi olsa ne ala, konuyu başka biri devam ettirir. Sonuçta ben de öğrenmeye çalışıyorum, çok yararlı olur.

Bir de o zaman her yerde konuşulan Arduino'nun aynı işlevde projelerini ile bir de burada konuşmaktan farklı bir alanda merak da uyanıdır. Bizim robotlar Ruslar gibi votkanın dibine mi düşüyor ne? 20 yıldır bir çizgiyi takip etmeyi beceremedi... :D

Son düzenleme:

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
7,729
Üyeler
3,121
Son üye
aoy

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back