Samsung S3C44B0X Arm

Emin olmak için sağlam karttaki NAND'i oku ve bir dosya olarak kaydet. bozuk karttaki NAND'i de oku ve bir dosya olarak kaydet. Dosyaları binary olarak kıyasla ve tam olarak aynı olduğundan emin ol. Yoksa aktarımda bir sorun çıkmış olabilir, sen programı aktardığını sanarsın ama mevcut program çalışıyor olabilir.

Emin olmak için sağlam karttaki NAND'i oku ve bir dosya olarak kaydet. bozuk karttaki NAND'i de oku ve bir dosya olarak kaydet. Dosyaları binary olarak kıyasla ve tam olarak aynı olduğundan emin ol. Yoksa aktarımda bir sorun çıkmış olabilir, sen programı aktardığını sanarsın ama mevcut program çalışıyor olabilir.

Hocam,

Ben bu işi yıllardır yapıyorum onda sorun yok. Yeni yazdığım başka flashı tekrar çalışan cihaza takıyorum sistem açılıyor herşey on numara o aşama okey.

Yalnız size şunu söylüyorum, arm cpu içerisinde adresleme configi olduğu için onu alma çabasındayım. İlk defa işlemci ile uğraştığım için pek bilgim yok bu yüzden yardım istiyorum.

Anakartı tekrar kontrol ettim çalışmayanı. Herhangi bir sorun yok işlemci harici. Bu işlemci içindeki veriyide okuyabilirsem işim çözülecek.

Jlink flash içinde mvu adress ve core ID yeri var onlara tam olarak ne yazmam gerekiyor onu bilmiyorum.

core ID ile bir işin yok. O sadece işlemcinin ne olduğunu doğrulamak için. Yani STM32F103 işlemciye STM32F401 kodu yükleme durumunu yakalamak için. Zaten sen de seçmemişsin ve başarılı bir şekilde NAND'e yazmışsın. Başlangıç adresini veya mvu adresinin de bilmene gerek yok, neticede NAND'in tamamını kopyalıyorsun.

Forum istatistikleri

Konular
7,175
Üyeler
2,902
Son üye
ssefeate

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back