SATILIK Siglent SDS1104X-E 4Kanal (200MHz) Dijital Osiloskop

Sercan

--
Konularımı takip edenlerin tanıdığı 200MHz'e yükseltilmiş Siglent SDS1104X-E'mi satıyorum.

Cihaz tertemiz, ekranında kendi yaptığım ekran koruyucusu ve BNC soketlerinde 3D yazıcıdan çıktı aldığım kapaklar mevcut. Kutusu ve tüm aksesuarları ile en ufak bir sararma veya solma olmadan teslim edilecek. Sıfır gibi alıp gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Aslında geçen sene bu Siglent SDS1104X-E'ı satmaya karar vermiştim ve hızla bir müşteri de bulmuştu, ancak o zaman kıyamadığım için vazgeçtim.

Bu sefer durum biraz farklı, henüz ilana çıkarmadım ama Şubat 2023 yani geçen sene aldığım Siglent SDS2104X Plus'ı da satmayı düşünüyorum. Garantisi hala devam eden, aynı şekilde tertemiz bir ürün. Üstelik hız ve power analiz dışındaki tüm opsiyonları açık bir şekilde aldım.

Normalde her ikisini de satmaya kıyamam ama her ikisini de satıp Siglent SDS3034X HD almayı planlıyorum. Bu sebeple satılıktır.

İlgilenenlerin kaçırmaması gereken, sıfır gibi temiz cihazlar olduğunu rahatlıkla ifade edebilirim.

Forum istatistikleri

Konular
7,574
Üyeler
3,070
Son üye
Fuat

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back