Simulink ile ARM Programlama

TunahanC

SbX
Youtube üzerinde bir kaç video gördüm ve ilgimi çekti üretilen simulink bloklarının C/C++ koduna dönüştürülebildiğini biliyordum fakat direkt bir implement olduğunu bilmiyordum.

Aşağıdaki linkte basit bir örneği var. Ama benim sormak istediğim şu gerçekten simulink üzerinden koda ulaşmak verimli mi? Aranızda kullanan oldu mu?

5-6 yıl kadar önce VFD projesi için (arkası gelmedi proje başlangıç aşamasında kaldı) motor hız kontrolü algoritmaları için rus bir elemanın paylaştığı bir yapı üzerinden yola çıkarak 3 fazlı asenkron bir motoru frekans kontrollü olarak çalıştırmıştım.

VFD özelinde (sadece bu kısmı tecrübe ettim) karmaşık kontrol yapıları ve simülasyonları simulink ortamında yapıp bunu stm32 de çalışacak kodlara dükmesi işleri hızlandırmıştı.

5-6 yıl kadar önce VFD projesi için (arkası gelmedi proje başlangıç aşamasında kaldı) motor hız kontrolü algoritmaları için rus bir elemanın paylaştığı bir yapı üzerinden yola çıkarak 3 fazlı asenkron bir motoru frekans kontrollü olarak çalıştırmıştım.

VFD özelinde (sadece bu kısmı tecrübe ettim) karmaşık kontrol yapıları ve simülasyonları simulink ortamında yapıp bunu stm32 de çalışacak kodlara dükmesi işleri hızlandırmıştı.
Bu cevaptan verimli sayılabilecek bir yöntem olduğunu düşünebilirim teşekkürler.

Forum istatistikleri

Konular
7,358
Üyeler
2,982
Son üye
merthkm

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back