SLA yazıcı

TunahanC

SbX
Holot 8k SLA yazıcı almayı planlıyorum. Bir kaç video izledim fakat aranızda SLA kullanmış olanlar varsa zorlukları kolaylıkları nedir ufak tefek bilgilendirebilirse sevinirim. Genel olarak ledler için kutu, çerçeve tarzı şeyler üretmek için kullanacağım.

SLA ile mühendislik parçası üretmek, FDM yazıcıya göre daha zor. UV kürleme süresi, parçanın mukavemetine çok etki ediyor. Süreyi az tutarsan parça yumuşak kalıyor. Süreyi fazla tutarsan parça kırılgan hale geliyor. O yüzden muhavemetin çok gerekli olmadığı, çok ayrıntıya sahip minyatür mühendislik komponentlerin basımında kullanmak en mantıklısı. Mesela değişik ve piyasada bulunmayan bir konnektör var, kırılmış, aynısını SLA ile basabilirsin.

Bir de reçinenin kokusu berbat. En azından benim kullandığım ve yazıcı ile bedava gelen Anycubic Basic Gray böyle. Elimdeki bitsin, daha farklı çeşitler var onları deneyeceğim. IPA yerine su ile yıkanabilen var. Daha az kokan var. Daha fazla mukavemet veren var. Bunlar ile ilgili artık zamanı gelince bol bol video izlerim.

Forum istatistikleri

Konular
7,540
Üyeler
3,051
Son üye
kimoz_13

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
Back