Soğuk nedeniyle araçtan gelen sesler

frekans50

⁹⁸⁷⁶⁵⁴³²¹⁰
Hava soğuduğu zaman park esnasında direksiyonu tam sağ yaparak geri geliyorum. Ön teker civarında takır takır sesler geliyordu. Sanki bilyalar? dökülüyor.

Buz olduğunu düşünmüyorum. Sonra 10 km kadar ustaya gittim düz yolda böyle olmadı. Usta ile tur attık. Ani hareketlerle direksiyonu salladı. bir şey yok normal dedi ama sonra park ederken hak verdi. Gelen sesi duydu. Fakat aracı kaldırmak için yer olmadığından başka bir gün bakacaktı.
Aradan 1 gün geçti hava ısındı 200km kadar gittim. Park esnasında gelen ses kaybolmuş. Acaba sevinsem mi? Ustaya gitmedim. Bu ses nereden gelir? Hava ısındı diye düzelmesi normal mi?

Son düzenleme:
Araç kaç model bilmiyorum, ama bu durum genellikle lastik takozların hamurunun sertleşmesinden kaynaklanıyor. Kışın bu ses artıyor, yazın azalıyor, fakat zamanla yaz-kış fark etmeksizin sesin artmaya devam ettiğini görebilirsin.

Sesin geldiği taraf sürekli (genellile park edilen yerden anlaşılır) güneşte mi kalıyor?

Benzer. kasislerden geçerken amortisör takozlarından kaynaklanıyor, ancak anlattıklarınıza göre sesin rot başlarındaki plastik takozlardan geldiğini sanıyıorum. Burada yağ falan sürüp sesi bir süre için kesiyorlar ama esas çözüm ilgili parçaların yenilenmesi gerekebilir.

Çok tamir gördü. Gittiğim ustaların böyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Kendi kuyusunu kazar rezil olur. Zaten buna ihtiyacı yok. Bedeva iş yapmıyor. Aracı indir kaldır, para demek. Söktak zaten öyle. Tenezzül etmez yani Etmemiştir. niye etsin ki :)

Hava soğuduğu zaman park esnasında direksiyonu tam sağ yaparak geri geliyorum. Ön teker civarında takır takır sesler geliyordu. Sanki bilyalar? dökülüyor.

Buz olduğunu düşünmüyorum. Sonra 10 km kadar ustaya gittim düz yolda böyle olmadı. Usta ile tur attık. Ani hareketlerle direksiyonu salladı. bir şey yok normal dedi ama sonra park ederken hak verdi. Gelen sesi duydu. Fakat aracı kaldırmak için yer olmadığından başka bir gün bakacaktı.
Aradan 1 gün geçti hava ısındı 200km kadar gittim. Park esnasında gelen ses kaybolmuş. Acaba sevinsem mi? Ustaya gitmedim. Bu ses nereden gelir? Hava ısındı diye düzelmesi normal mi?
Aks başından olmasın? Hareket halinde oluyorsa.

Az önce videoya baktım. Aks kafasından olabilir. Ustaya gitmek gerekir.

Son düzenleme:

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,443
Üyeler
3,025
Son üye
can.ince

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Back