Amazonda Robotistan mağazasından ST-Link ve Bluepill aldım. Tahmin edileceği üzere klon ürünler tabi. St-Link ile aldığım sıfır bluepill'e bağlanamadım. Arkadaşımdaki içinde led yakma kodu olan bluepill'i aldım. Ona direkt bağlanabildim(STM32CubeProgrammer kullanıyorum). Bu seferde içine kod atmaya çalıştığımda St-Linki görmüyor ve bağlanmaya çalıştığım takdirde de artık karta bağlanamıyorum.
Nasıl çözerim bu problemi? Aldığın St-Link'in arkası bu şekilde.
Bir garip durum da şu. Ben bluepill üzerindeki 4 pini St-Link'e bağladım. St-Link'i de bilgisayarın usb portuna. Bluepillim gücü alıyor. Fakat ofisteki orijinal St-Link ile denediğimde karta enerji gitmiyor. Hem St-Link'i bilgisayarın usb portuna bağlamam gerekiyor hem de bluepill'i mikro usb portundan bilgisayarın usb portuna bağlamam gerekiyor. Ancak öyle kartı görüp çalışıyor.
Nasıl çözerim bu problemi? Aldığın St-Link'in arkası bu şekilde.
Bir garip durum da şu. Ben bluepill üzerindeki 4 pini St-Link'e bağladım. St-Link'i de bilgisayarın usb portuna. Bluepillim gücü alıyor. Fakat ofisteki orijinal St-Link ile denediğimde karta enerji gitmiyor. Hem St-Link'i bilgisayarın usb portuna bağlamam gerekiyor hem de bluepill'i mikro usb portundan bilgisayarın usb portuna bağlamam gerekiyor. Ancak öyle kartı görüp çalışıyor.