taydin Timur Aydın Staff member Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 26,791 2 Ocak 2026 #1 Elimde akülü bir bosch süpürge var. Hortumu daha kalın, o yüzden standart süpürge aksesuarları kullanamıyor. Ben de freecad'de bir adaptör tasarladım. Ekler hose_adapter.FCStd hose_adapter.FCStd 50.4 KB · Görüntüleme: 14
Elimde akülü bir bosch süpürge var. Hortumu daha kalın, o yüzden standart süpürge aksesuarları kullanamıyor. Ben de freecad'de bir adaptör tasarladım.
taydin Timur Aydın Staff member Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 26,791 2 Ocak 2026 #2 Tabi hem süpürge ucu hem de aparatların için konik olduğu için ilk denemede bir taraf biraz gevşek oldu. Biraz masaj yaptım ve ikinci baskı tam uydu.
Tabi hem süpürge ucu hem de aparatların için konik olduğu için ilk denemede bir taraf biraz gevşek oldu. Biraz masaj yaptım ve ikinci baskı tam uydu.
Diyot Aktif Üye Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 775 2 Ocak 2026 #3 Elinize sağlık hocam. Hortum tarafını da içerden geçecek şekilde yapıp oringli yapsanız daha iyi olabilirdi.
Elinize sağlık hocam. Hortum tarafını da içerden geçecek şekilde yapıp oringli yapsanız daha iyi olabilirdi.
I isocan Yeni Üye Katılım 16 Aralık 2025 Mesajlar 11 2 Ocak 2026 #4 Gayet guzel.olms hava kacirmiyor sa , uzer7ne kesistiyi yerlere sick silikon yapabilirsnz , eski arcelik yatay supurge maki. Var kullanuyorz daha
Gayet guzel.olms hava kacirmiyor sa , uzer7ne kesistiyi yerlere sick silikon yapabilirsnz , eski arcelik yatay supurge maki. Var kullanuyorz daha
taydin Timur Aydın Staff member Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 26,791 2 Ocak 2026 #5 Diyot dedi ki: Elinize sağlık hocam. Hortum tarafını da içerden geçecek şekilde yapıp oringli yapsanız daha iyi olabilirdi. Genişletmek için tıklayın... Konikler şu anda çok iyi örtüşüyor, hava kaçağı yok.
Diyot dedi ki: Elinize sağlık hocam. Hortum tarafını da içerden geçecek şekilde yapıp oringli yapsanız daha iyi olabilirdi. Genişletmek için tıklayın... Konikler şu anda çok iyi örtüşüyor, hava kaçağı yok.
Sercan -- Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 6,222 3 Ocak 2026 #6 Ben içine geçebilecek bir uç yaptım. Bu daha pratik. Aparatı hiç çıkarmadan orijinal uçlarını kullanabildiğim gibi, aynı ebattaki diğer uçları da geçmeli şekilde takabiliyorum.
Ben içine geçebilecek bir uç yaptım. Bu daha pratik. Aparatı hiç çıkarmadan orijinal uçlarını kullanabildiğim gibi, aynı ebattaki diğer uçları da geçmeli şekilde takabiliyorum.
I isocan Yeni Üye Katılım 16 Aralık 2025 Mesajlar 11 3 Ocak 2026 #7 Aynen pprc plastik kaynak aparatlarindan olur rediksiyon ,konik gibi. Vs. Tüm Gecis yerlerinde. Sok me takma gibi cihazlarinzds kullanabilirsnz .
Aynen pprc plastik kaynak aparatlarindan olur rediksiyon ,konik gibi. Vs. Tüm Gecis yerlerinde. Sok me takma gibi cihazlarinzds kullanabilirsnz .