STM32 Cube IDE hex sorunu

czorgormez

Temporary user
daha önceden project options-release seçip derliyordum ve proje klasörü/release içindeki hex dosyayı imalat için kullanıyordum.

son 2-3 gündür ide üzerinden ufak yeşil butonla derle/yükle yaparsam kod çalışıyor. ama release altındaki hexi stm32 cube programmer ile atarsam kod sanki eksik yüklenmiş gibi davranıyor. ide ile yüklediğim kodu okuyup geri yüklediğimde sorun yok. chip stm32f103c8t6.

ST-LINK Utility ile dener misin hocam belki sorun cube programmerdadır.

ST-LINK Utility ile dener misin hocam belki sorun cube programmerdadır.
evet forumlarda cube programmer versiyonu ile ilgili olduğunu da okudum ama garip olan durum. stm32cube versiyonu değiştirmedim, library güncellemedim veya cube programmer güncellemedim. durduk yere bu değişiklik nasıl oldu ?

Farkında olmadan belki almıştır. Bazen CubeIDE'ye girdiğim zaman sağ aşağıda yükleme yapıyor gibi bildirim görünüyor. Yani zorlama bir düşünce ama belki bu şekilde istem dışı güncelleme yapmış olabilirsin.

Farkında olmadan belki almıştır. Bazen CubeIDE'ye girdiğim zaman sağ aşağıda yükleme yapıyor gibi bildirim görünüyor. Yani zorlama bir düşünce ama belki bu şekilde istem dışı güncelleme yapmış olabilirsin.
evet yapmış olabilir. başka bi açıklaması yok zaten.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
7,847
Üyeler
3,156
Son üye
ucakelektronik

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
az bilgili çok meraklı
Back