STM32F103 Dahili RTC mi Harici mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan M_B
  • Başlama tarihi Başlama tarihi
orjinal stm32f103 1.3 usd. en kötü durumda bluepill alınıp chipleri değiştirilebilir. bildiğim kadarıyla f401 chipli blackpill serisindeki chipler de orjinal. çinliler hem çok kompleks hem de pazarı olmayan chiplerin kopyasıyla uğraşmıyor.
Evet hocam su an F401 ler orjinal ( Black Pill ) İlerisini bilemem.
Birde dediğiniz gibi de yapılabilir. Benim sizin yaptığınız işlemciyi değiştirmek. Ben 072 taktım sizin elinizde orjinal 103 varmış onu takmışsınız.

tabiki nucleo veya discovery en temizi. ancak 5x fiyat farkı var. öğrenciler ve amatörler bu yüzden yanılıyor.

orjinal stm32f103 1.3 usd. en kötü durumda bluepill alınıp chipleri değiştirilebilir. bildiğim kadarıyla f401 chipli blackpill serisindeki chipler de orjinal. çinliler hem çok kompleks hem de pazarı olmayan chiplerin kopyasıyla uğraşmıyor.
Doğru bu ürünler dirty cheap denilen cinsten :yerlereyat1: Ben de aliexpress diye biryerden 1 dolarlık ürünlerin kapına geldiği eski güzel günlerde 3 dolara bluepill+stlink aldım diye hatırlıyorum ama çıkan sorunlardan ötürü hevesim kaçmıştı sonra birkaç sene dokunmadım stm ye

Forum istatistikleri

Konular
7,669
Üyeler
3,098
Son üye
ayhan63

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back