STM'e başlamak istiyorum

alemrans

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba. Bir grup olarak ürün geliştirmek istiyoruz ama mekanikçimiz dışında hepimiz tecrübesiz sayılırız. Dolayısıyla direkt ürüne başlamak yerine kendimize zaman tanıyıp küçük küçük projelerle nihai hedefe ulaşmak istiyoruz. Benim sorum şu: Stm'e başlamak istiyorum ancak ne almam gerekitğine karar veremedim. İnternetten araştırdıgım kadarıyla nucleo ya da discovery almak mantıklı gibi duruyor. Kodlama için de hangi kaynağı önerirsiniz? Daha önce sadece PIC kullandım. Her ne kadar mikroişlemcilere aşina olsam da işin yazılım kısmı hep korkutuyor. Önerilerinizi bekliyorum

STM yerine WCH ye başlamanızı öneririm. Benzer kullanımı varmış. Yapay zeka kodları STMden esinlenerek üretti.

Daha ucuz olduğunu tahmin ediyorum. İhtiyacınıza uygun bir WCH MCU mutlaka vardır

Forum istatistikleri

Konular
8,002
Üyeler
3,191
Son üye
iclal

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back