Suriyeli nüfusu 63 ilde %20yi aşmış

frekans50

⁵⁰

Ekler

• Screenshot_20230717_085014_edit_21555001111293.jpg
    Screenshot_20230717_085014_edit_21555001111293.jpg
    146.2 KB · Görüntüleme: 102
Fransa, İngiltere ve İsveç'e döneceğiz yani. Batılılaşmayı(!) başarıyoruz sonunda :) . Bu konuda biz onları geçeriz yalnız.

2. paragraf iyiymiş:) benim anladığım şu.

diyor ki,

İstanbul'da 39 ilçenin ikamet iznine kapatıldığı külliyen yalandır. kapatılan ilçe sayısı 10'dur. abartmayın aq. kalan 29 ilçeye itina ile yerleştirme yapılır.
aynen bu kafayla çalışmalarımıza devam edeceğiz. yalan ve iftiralardan Allah'a sığınırız.

.. 63 ilde %20 yi aştı demiyor.
63 ildeki 1169 mahallede aştı diyor.

Daha fazla din kardeşimizi misafir etmekten mutluluk duyuyoruz. Onları sığınmacı olarak görmeyin. Kardeşimiz onlar.

Ülke ekonomisine insanları uydurmak için önce işsizliği azaltması gerekiyor hükumetin, bunun yoluda ucuz iş gücü olan suriyeli,afgan her neyse bunları geri yollamak olur bunlar nasıl oluyorsa aylığı 5 bin Türk Lirasına kimsenin son çarem bile demediği işleri yapıyorlar(cam üretimi, kaplama sanayii, boya üretimi vs.)

Bunlar ucuz iş gücü olduğu sürece yerli vatandaş her zaman 2. sırada olacaktır.

Tahta kurusu gibi üredikleri için bundan 10 yıl sonra bu başlığın tam tersini göreceğiz" Türk nüfusu 60 ilde %20yi aştı" diye.

Merhaba,
Prensip olarak, internet ortamında, politik polemiğe girmek istemem. Lâkin genç kuşaklara da bazı gerçekleri, olayların daha öncelerini ve de daha sonra olacakları anlamaları açısından linkteki kitabı öneririm. Türkiye Suriye sınırındaki "MAYIN" ların temizlenmesinden başlayan süreci adım adım takip ederseniz geleceği de görebileceksiniz.

Forum istatistikleri

Konular
7,285
Üyeler
2,939
Son üye
Cano

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back