Telefon kulaklık çıkışını çiftlemek...?

Andromeda

Aktif Üye
Yani kulaklık çıkışına hem normal kulaklığı daha doğrusu konuşmak için mikrofonlu kulaklığı bağlayacağım ,diğer çıkışa ise tek kanal veya iki kanal ses çıkışı ve mikrofon çıkışını "mixleyerek",kayıt cihazının stereo mikrofon girişine girerek kayıt yapacağım.Daha önce konuşma kaydeden program kullanıyordum ama sonra güvenlik endişesi ile silmiştim.
Tarif ettiğim şekilde bir adaptör var mı,yoksa kendim yapmaya çalışabilirim.Sadece birkaç direnç yeterli olur mu..

iki seçeneği var.
Bir tanesi telefonun kulaklık çıkışını mikrofon ve kulaklık diye iki dişi çıkışa ayırıyor.
senin istediğin bu çıkışları tekrar ikiye ayırmak.
Diğeri lazım değil şimdilik.
Bu kulaklık çıkışını ikiye ayırıyor. mikrofon tarafı içinde bir adet alacaksın.
kayıt yaparken kulaklık takılı olmalı takılı olmazsa yüksüz çıkışda bozulma olur.

Windows xp de ayrı bir uygulama kullanmadan ses ayarlarında kulaklık çıkışını kayıda aktarma vardı.
Windows 11 de denetim masasında ses ayarlarına tıklayınca karmakarışık ayrı bir ses ayarları kısmına atıyor. Eski ayarlar daha basit idi.

Forum istatistikleri

Konular
8,453
Üyeler
3,344
Son üye
seyfi

Son kaynaklar

Son profil mesajları

mechanic ayhanarican mechanic wrote on ayhanarican's profile.
https://www.allmystery.de almanca biliyorsan burada araştır. Yapay zekada çeviriyor gerçi.
Almanların matematik bilgisi daha iyi oluyor.
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Back